2006 model yeni kasa getzimin direksiyon kutusu arızalandı toparlamıyor.garantiden değiştirmek için servise gittim,ama kurcalanmıs olduğunu söyleyip garanti dışı dediler.aracı yeni aldığım için olabilir dedim bende.yenisi veya revizyon yapılıp halledilebilirmiş.nerede, nasıl vb...tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Bu ince bi iş servisten başka biyerde yaptırmayın...Ayrıca serviste tamir veya yenisini taktırdığınızda tamir edilen veya değişen parçalar 2yıl servis tarafından garantilidir
sizi kesinlikle doğruluyorum ama servis malesef aracımın traveslerinde yamulma olduğunu turbonun ise borusunun değişmesi gerektiğini söyledi ve ikisine 800 lira fiyat biçti.beynimden vurulmusa döndüm.daha sonra güvendiğim bi ustaya arabaya gösterdim 10 dakika inceledi ne travesde nede turbo borusunda bi arıza bulabildi.durum ortada siz benim yerimde olsanız servise ne kadar güvenebilirsiniz. inanın sadece para tuzağı,ben kabul etmeyince o zaman 200 tamir ettirelim oldu anında.
bu arada turbonun aleminyum borusunu gözlerimle gördüm en ufak bi yamulma yoktu.yırtık dedikleri kauçuk boru ise sapasağlamdı. bu mudur servis anlayışı gerçekten çok yazık ki.ceplerimizdeki paraları ne zorluklarla kazanıyoruz.kimi zaman çocularımızın rıskını arabamıza harcamak zorunda kalıyoruz.yazık kere yazık haksız kazanç haram kazançtır.servislere karşı çok doluyum lütfen kusuruma bakmayın aramızda servis çalışanıda vardır ama bunlar benim kişisel yorumlarım kimse üzerine alınmasın.
Ben sizin yerinizde olsam Madem o servis haksız kazanç sağlamaya çalışıyor bi başka servise daha aracımı gösterirdim. Bende genelde bakımlarımı dışarda yaptırıyorum.Ancak böle bişey gelse başıma serviste başka biyerde yaptırmam hayatımınızın söz konusu olduğu durumlarda servisten vazgeçmeyelim bence.Allah korusun yolda hiç beklemediğiz bi anca başımıza bi iş gelirse sonradan pişmanlık duymamak adına bu şekilde davranalım.Dediğim gibi bikaç servise daha gösterin bakalım ne diycekler.
teşekkürler yardımlarınız için... arkadaşlar daha önce böyle bi sorunla karşılaşan olmudu mu aranızda.?
atakan arıkandı sanırsam... belkide garanti dışı olduğunu o söylemiştir sonucda garanti danışmanıydı...
neyse önemli değil artık zaten.benim arabam garanti dışı olduğu için geldi ne geldiyse başıma..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif