arkadaşlar ben araacıma teyp almayı dusunuyorum bu buyuk ekranlı teypler sadece direksiyon kumandasına uyumlu oluyor ama bu normal teypler sony pionner flan bunlarda olmuyormu
Normal teyplerde direksiyon kumanda tuşlarını öğrenebilen bir teyp duymadım hiç. Ama araştırmakta fayda var. Araç ne?
alacağınız teypte direksiyon kumandası çıkışı varsa denemek lazım aslında. belki bir şekilde halledilebilir.
Yapılıyor. Reno forumundan tanıdığım bir arkadaş yapıyor bu işi ama nikini hatırlayamadım. O arkadaş aynı isimle bu foruma da üye olmuştu hatta bu konu hakkında başlık açmıştı diye hatırlıyorum ama konusunu bulamadım. Hatırlarsam diğer forumdan ulaşır buraya yazarım
Direksiyon kumandasını yapabilecek arkadaşın nikini buldum (Kolega35) bu da numarası 554 302 25 74 Reno forumunda kendisi verdiği için buraya koymakta sakınca görmedim
Teypte direksiyon kumandasi girisi olmasa da yapilabiliyor. Uzaktan kumandasini kullanarak 407 icin direksiyon kumandasi yapmistim. Arkadasin araci eraymis. Diy kisminda 2 farkli konu mevcut bu konu hakkinda.