aracımın teyp direksiyon kumandası arızalandı sesikumandadankıstığım zaman radyo frekeansı değişiyor ve alt frekansa iniyor sesi açtığımda ise sorun olmuyor sorunu nasıl halledebilirm kumanda düğmelerini nasıl çıkartırım
direksiyonun arkasında üç tane alyan vida var onları sökeceksiniz. ardından yavaşça kornanın olduğu kısmı kaldırın arkasında kablolar var. eğer kablolar yerinden çıkarsa yada koparsa sorun olabilir çünkü hava yastığı kornanın olduğu kısımda. kornayı kaldırınca kumandanın vidalarını göreceksiniz. vidaları sökerek kumanda kısmını yukarı kaldırın altında soket var soketi çıkarım kornayı yavaşça yerine koyun.
aynen katılıyorum lpgera ya iyice dağıtırsanız altından kalkamassınız bi tamirciye veya servise gitmenizde fayda var
yorumlarınız için tşk ederim bugün küçük bir tornavida ile direksiyondaki ses kapama düğmesi yukarı kasarak çıkardım içindeki küçük başma yay gibi çıkardım içinde çok küçük bir lastik vardı onu biraz sağa sola oynattım sonra parçaları cımbızla taktım ve ses kapama tuşuda çalıştı çok sevindim