Merhaba, Hyundai i30 aracımın direksiyonu çok yıpranmış ve eski görünüyor. Avcılar- Beylikdüzü civarında bildiğiniz direksiyon kaplama yapan yer var mı acaba? Deri veya sedef kaplama mı daha iyi Direksiyona kılıf takarken söküyorlar mı? Bu esnada direksiyon hava yastığı zarar görebilir mi?
Direksiyona kendinizin dikebleceği kılıflar cüzi fiyatlara satılıyor. El becerisi ve sabırla güzel iş çıkarabilirsiniz. Sedef kaplamayı sanayide gezen birçok kaplamacı yapar ama görüntü olarak dolmuş gibi görünür. Açıkcası benim hoşuma gitmiyor. Zevk meselesi. Direksyonu deri kaplatabilirsiniz. Yakında yapan yer var mı bilmem. Ancak işin ehli yerlere kargo ile gönderirseniz güzelce kaplarlar. Air bag e zararı olmaz ancak tecrübeli değilseniz sökmenizi tavsiye etmem. Bir ustada söktürürseniz araç birkaç gün direksiyonsuz bekler. Kullanamazsınız. Ustalar da dükkanı işğal ettirir mi bilinmez. Ancak evde kendiniz de sökebilirsiniz. Akünün kutuplarını usulünce sökerseniz ve beklerseniz bir müddet aair bag ve direksiyonu sökebilirsiniz. Nette bolca videosu var. Araçlar 3 aşağı 5 yukarı aynıdır. Ya da çıkma temiz bir direksiyon da alınabilir. Eski halinin fotosu var mı
Baya yıpranmış. Ben olsam kaplatmayı tercih ederim. Beylikdüzü civarında oturuyorum ancak bu işi kim yapar bilmiyorum. Netten. Fatih sanayi sitesinde yapan vardır belki. Ancak referanslı bir yere yaptırmak daha mantıklı. Belki ikinci el direksiyon da mantıklı olabilir. Bütçe ve zaman meselesi.
Ben de Beylikdüzü Beykentte oturuyorum hocam Beykent sanayi sitesinde bu işi yapacak yer yok. Dediğiniz gibi Fatih sanayi sitesinde olabilir.