Valla öyle kardeş... Normal oto kılıfçılar felan 60-100 TL arası dikiyorlar... Ama direksiyonu söküp yapanlar felan 200 TL... Ah konya ah ... böyle pahalı oto sanayi işte
@tilkikral bende 2 sene önce kılıf geçirmiştim , geçen hafta Silifke-Alanya gidip geldim , malum viraj gani saymakla bitmez ve yolda kılıf direksiyonu çevirirken dönmeye başladı yani artık atıp yeni bir şeyler yapmak lazım , bende şu dikmeli olandan istiyorum ama kendim dikemem , netten alıp döşemeciye gitsem anasının nikahını ister en iyisi döşemeciden alıp diktirmek bir pazarlık yapacağım bakalım. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Abi aliexpress'ten 2 dolara alıp, bir kaç video izleyip, denemeni öneririm. Baktın olmuyor aile bireylerinden yardım alabilirsin Ankara'da olsan dikim konusunda yardımcı olurdum.
Sık sık konuşuluyor da yurtdışından siparişim olmadı hiç , yurtiçinden de alırım ama olmadı eşimi de çağırırım kendisi bayan terzisi eline yakışır nede olsa. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Abi internetten sipariş et 10-15 tl arası kendin sarmal şekil de dikersin zaten ipin içinden geçiyor yeri belli benim 1 saatimi bile almadı bence kesinlikle denemelisiniz döşemeciye o kadar para vermek fuzili
Hocam düşünüyorum aslında , şu direksiyon kumanda tuşlarının oralarda ne yapacağız , detaylı resimleri biraz daha inceleyeyim. Teşekkür ederim. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Bu kılıfları biraz el beceriniz varsa kendiniz de dikebilirsiniz çoğu yerde satılıyor 15-20 tl civarında işçilik parası cebinize kalmış oluyor
Tabiki dikeriz ama adamlar söküp tuş kenarlarına kadar detaylı yapmışlar eğer öyle istiyorsanız kendiniz biraz zor yaparsınız Ama normal sadece dışına yapacaksanız dışarda fahiş işçilik vermeye gerek yok basit iş sabır ister