Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

direksiyon hidrolik kutusu

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda hector tarafından 23 Eylül 2011 tarihinde açılan konu

1. hector

hector Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşar bizde 2009 era var direksiyon hidroliği yağ eksiltiyo r servis değişmesi lazım dedi ama fiyat fazla geldi ucuza nasıl halledebilirizz önerisi olan varsa sevinirirm

2. By_BuZz3r

By_BuZz3r Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Savaş AKYILDIZ
    Allah önce sabır sonrada kolaylık versin. Bende 2005 getz vardı aynı problem bende de vardı. Gittim serviste değiştirdiler iyide para vermiştim. Tamam yaptılar bi problem kalmadı ama hiçbir zaman direksiyonum eskisi gibi rahat dönmüyordu. Tekrar gittim bikaç şey daha değiştirdiler evet yumuşadı ama diyorum ya eskisi gibi kesinlikle olmadı. Bence sanayilere bi git derim ama tanıdık yok ise kolay kolay girme bi gidiyorsun fren ayarı yaptırmaya bi bakmışsın motor yaptıyorsun. Seni bi güzel korkutuyorlar sende biraz pinpirikli isen tamam dedin mi al sana bol kepçe et lokantası :) dediğim gibi yine bi servise danış ve fiyatta biraz indirim yapmalarını talep et iki gün sonra alttakımdan bi problem oldu mu servise gittin mi bakıyorlar parça orjinal değil direk ona bağlıyorlar bilesin. Ya herşeyini serviste yaptırıcan yada servisin yolunu tutmican karar senin. Tabi kayışları falan dışarda yaptır demiyorum ama garantiden fazla yararlanamayabilirsin.

3. brave

brave Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arabanın garantisi yok mu?

Bu Sayfayı Paylaş