Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

direksiyon ağırlaşması

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda mumins tarafından 24 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. mumins

mumins Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    herkese hayırlı ramazanlar .bu aralar direksiyon ağırlaştı biraz .önceki gibi kolay dönmüyor. hidrolik yağına baktım yağ var .ancak geçenlerde lastiklerin havasıyla oynadım önler 24 lere düşmüş 30 yaptım arkalarıda 30 yaptım sanki o günden beri bişeyler oldu gibi. sizce neden olabilir.

2. Misafir

Misafir Guest

Aksine direksiyon daha hafifler, başka bir şey olması lazım...rot başlarını felan kontrol ettirin..
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

3. mumins

mumins Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    dediğiniz gibi olabilir uludağa bu aralar çok sık inip çıkıorum iş için .köy yolları birazda bozuk sanırım o zman oldu galiba . çok masraflımıdır yada gecikse sorun olurmu .(birde şöyle bi kotrol yaptım direksiyonu hareket ettirince en ufak hareket bile lastiği kayıpsız oynatıo .)

4. Misafir

Misafir Guest

Rot başları sertleşmiş olabilir, fazla pahalı bir şey olduğunu zannetmiyorum, problem sırf rot başlarında ise 50TL'ye felan hallolur...gecikirse ne olur, sonunda direksiyon kitlenir....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

5. mumins

mumins Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

hmmm yarın rot balanscıya gideyim o zman .aslında çokta ağır deil ama eskisi gibi hassasta dei.l zamanında toros kullanmıştım :) ona göre kuş gibi sayılır.bu arabada ewde bi boğaz gibi hep masraf :) sigortası muayenesi bakımı arızası BENZİNİ:)

neyse yarın bi baktırayım ilginiz için teşekkürler...

6. mumins

mumins Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ya benim sorun yine dewam ediyor . rot balanscıya gittim rotları yağladı toz pislik kaçmış falan dedi ön takımı kontrol etti hiç bir sorun yok rahat rahat kullanabilirsin dedi kendiside test etti ama tabi önceki halini o bilmediği için normal dedi ama bence hala ağır direksiyon ..direksiyon hidrolik yağının değişmesi gerektiğinden olabilirmi.? bide lastikler sağ sola çevirirken daha çok ses çıkarmaya başladı asfalta sürtünme sesibu sorunlar bağlantılı galiba birbirine .
    Düzenleyen : mumins

Bu Sayfayı Paylaş