Selamlar Arkadaşlar Bugün arabama bindiğimde yeni farkettiğim birşey beni işkillendirdi. Arabaya bindiğimde Anahtarı kontağa bile takmamış olmama rağmen : Dijital Gösterge Ekranında yazılar vardı "KMdurumuüzerindede Derece" şeklinde.Dijital ekranınsarı/yeşil ışığı yanmıyordu gerçi ama kontak kapalı olmasınarağmen ekranda o yazıların hala daha durması bana normal gelmedi. ? Sizin Getzlerinizde nasıl? Kontağı kapatıp anahtarı çekince o yazılar tamamen gidiyor mu? yoksa bendeki gibi sadece yeşil ışık sönüp ekranda"KMdurumuüzerindede Derece" yazıları kalıyor mu? ? Herkese Saygılar Kazasız Sürüşler diliyorum... Düzenleyen : mert_driver
her arabada durur sadece kontak kapalıyken depo bilgisi göstermez.Farları açtıgın anda gösterge aydınlatmasıyla göstergeler aydınlanır..
cevap için teşekkür ederim, durum böyle olunca , (sürekli ekranda yazıların olması )durduğu yerden aküden yemez mi acaba?
hyundaileri bilmiyorum..fakat VW lerde dediğiniz km üstü derece saat vs anahtarı çıkardığınızda arabayı kilitleyene kadar bir süre duruyor..hatta öyle ki aracın kilitlerini açtığınızda yazı bir süreliğine otomatik olarak ortaya çıkıyor..aküden yeme olayına gelince çok düşük bir akımla çalıştığını varsayarsak ki büyük ihtimal öyledir bir sorun çıkacağını düşünmüyorum
wala ben 4 senedir arabayı kullanıyorm o km ile drece gitmedi ordan.Okadarcık bişiyden sanmıorum akü gider.Bence faydali bişi araç çok yattımı akünün boşalmasını engelleyebilir bi nebze...
benim getz de anahtarı çıkarınca otomatk olarak sıcaklık derecesi çıkıyo ışık felan yanmıyorr anahtarı takp starta getirincede km ve kalan benzin km si geliyo