Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

(DİESEL ERA YAKIT) Sizce de bu oran fazla

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda ETiCHeT tarafından 21 Mart 2011 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. ETiCHeT

ETiCHeT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    NuRi KOÇAKOĞLU
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Merhaba Arkadaşlar..
    Öncelikle herkese iyi akşamlar.. benim problemim yakıtla ilgili.
    çevremde diesel era kullanan olmadığı için sitedeki araştırmalarıma göre benim aracın yakıtı biraz yüksek gibi hatta uzun yolda baya yüksek. şehir içi 100 km. de 6.4 lt şehir dışı ise 100 km. de 6 lt civarı. 2000/2500 devir aralığında kullanmama rağmen böyle.(sabahları hareket etmeden en az 2 dak. çalışır durumda bekliyorum) özel servisteki ustalara sordum normal dediler havalardan dediler son 3 4 gündür havalarda normale döndü ama yakıt hala aynı. forumda bi arkadaşımız sıfır aracı ile şehir dışı 100 km. de neredeyse 3.9 lt yaktığını yazmıştı. carbon clean yaptırmayı düşündüm usta gerek yok dedi boşuna yaptırma dedi sonra ısrar ettim fazla yakıyo diye enjektörlere baktırmak lazım dedi temizlenecekmiş v.s oda biraz masraflı tabi..şimdilik bekliyorum Sizlerinde fikrini almak istedim.. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

Düzenleyen : ETiCHeT

2. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Benim aracım şehir içi 6 LT yakıyor. Şehir dışı tam bir ölçüm yapmadım hiç.
    Ama şehir dışı 6 LT hakkaten fazla.

3. peace

peace Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    100 km. de neredeyse 3.9 lt yaktığını yazmıştı.
    beni kimse inandıramaz...söylentilere bakma bana diyolar benim gezt 130tl yakıyo diye sadeçe iiçimden gülüyorüm.10.000 veya 9000 de bakıma giren araçım 200/220tl arası yalıyor..su an 6lt 100km ..senin yakıtda normal..hava ısındığı zaman çok az düşer bençe..

4. ETiCHeT

ETiCHeT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    NuRi KOÇAKOĞLU
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    cevaplarınız için çok teşekkür ederim. normal gibi ama ş. dışı neden yüksek onu anlayamadım araç 84 binde 2. el aldık o yüzden enjektör temizlenmesi veya carbon clean ne kadar etkili olabilir bilmiyorum bu arada aracın bakımları aksatılmış garanti dışı o yüzden bakım hakkında geçmişini tam bilmiyorum

5. era-era

era-era Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım kim ne diyor bilmiyorum ama 0km era alıp 100.000km kullandım ş.içi 5.6-5.8 arasında gidip geliyordu uzun yolda fotoğrafını da çektim 3.7lt-100km gösteriyordu bilgisayar yanlız enjektörler 90 ile 110bin arasında bitiyor mümkünse aracınız garantiden çıkmadan değiştirin bir de aracı aldıktan 15bin km sonra servise çağırdılar turboyu kısmak için motora zararlıymış fabrika çıkışı fazla açık geliyormuş ayarları ona da bi baktırın yine aklınıza bişey takılırsa pm atabilirsiniz

6. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    ne 90ı ne 110u ticaride dizel var arkadaşın 480 binde aracı 300 bin kmde enjektörler açıldı daha...

bende 105 bin km kullandım sıfır almıştım,şimdikide sıfır aldım her ikiside uzun yolda kokluyor 4,5 litre yakıyor 4 kişi binersen.Şehir içide kullanıma göre 6 litreye düşmek mümkün.

turbo basıncını düşürmelerindeki amaç turbo arızaları önlemek,acayip derecede açıktı 2006 ve 2007 ler resmen çift turbolu gibiydi.Ben kıstırmamıştım ama tabi 2008 den sonra fabrikadan kısılmış vaziyette geliyor,performans aşağı yukarı aynı yinede fark var

7. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bıkmadınız mı her gün aynı konular.Forumdaki diğer yakıt konularını araştırın.Yakıt konusunda bir daha konu açılırsa direkt silinecek

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş