Merhaba, Devirdaim + termostat değiştikten, tüm soğutma suyu konulduktan sonra kaloriferim ısıtmaz oldu. Değişimden bir gece sonra, eksik görünen 1 lt kadar soğutma sıvısı ilave ettim, radyator dolu, yedek depo normal seviyesinde. Motorda en ufak bir hararet, anormallik görünmüyor. Ama kalorifer 25-27-29-31 ve HI konumlarının hiç birinde sıcak hava üflemiyor. Dış ortam ısısında üflüyor. Hortumlar yanlış takılmış olamaz gibime geliyor. Acaba kalorifer peteğinde hava mı kaldı, orada hava alma prüjörü gibi bir şey var mı? Akü kutup başını söküp reset mi atmalıydık diyorum, aynı gün bozulacak kadar tesadüf olamaz ya. Bilen arkadaşların yardımını rica ediyorum.
Merhaba Özkan hocam, gaz pedalının yanındaki kapağın arkasında ikitane elektronik vana var. Biri sıcak suyu yada soğutmayı radyatöre alıyor, diğeride bunun seviyesini ayarlıyor. Bu ikisinden birisi bozulmuş olabilir, servis GDS ile bağlanıp kontrol edebilir. Bir ihtimalde LPG regülatörünün çıkışında problem olabilir, regülatörün giriş ve çıkışındaki hortum sıcaklıklarına bakabilirsiniz yada gövdeye giren kısımdakilere.
LPG Regulator çıkış, kalorifer peteği giriş çıkış hortum sıcaklıklarını motor soğukken, ve çalışınca kontrol ettim, motor çalıştıktan 3 dk sonradan itibaren giriş ve çıkış hortumlarına el değmiyor. Demek ki içerideki elektronik vanalar açıyor. Bu vanaları bulamadım bu arada, gaz pedalı yanındaki toz kapağını söktüm... Acaba biz yaz günü, motor kulağı değişirken akü kutup başları çıkarılmıştı, otomatik havalandırma sistemi elektronik kumandaları tam soğutma konumundaydı da, tekrar takıldığında yerini mi belirleyemedi ve düzeltemedi diye düşündüm, havalandırma sistemini şansıma orta sıcaklıklara alıp, kapattım. Sıcaklık - soğukluk ayar kumanda ve dişlilerini solda bulamadım, sağ taraf tamamen kapalı, çok uğraşmak gerek. Bu sebeple kutup başını söktüm. Bekleyeceğim 2-3 saat, bakalım ne olacak. Olmaz ise, önce bir kaloriferci bulacağız. En son çare muhteşem yetkili servis.
Merhaba, Benim arabadaki kalorifer ısıtmama sorununun sebebi anlaşıldı. Kabinde, sağ taraftaki, Sıcak soğuk vanasını kontrol eden motor bozulmuş. Dün o ünite/parça/kutuya adına ne dersek diyelim, farklı bir motor koyduk, torku yetmedi. Kontak açık motor çalışmıyorken taktığımız motor gayet güzel çalışıyor, ancak motor çalışıp voltaj yükselince, motor çok hızlı döndüğünden, alt ve üst köşelerde takıldı. Neyse, özetle bu parçadan (veya mümkünse sadece içindeki motordan) lazım. Acaba accentilerinki uyar mı, öyle ise fazla bir şey harcamadan halledebilirdik. Benim parça cd sinde bu parçayı bulamadım. Teypçide de aynı motordan bulabilirsin dediler, zaman bulunca gün içinde gideceğim. Konu hakkındaki her türlü tecrübe ve yorumları beklerim. Şu an torpidonun sağ altı komple sökük, böyle dolaşıyorum
Merhaba Özkan hocam, motoru ayrı sattıklarını zannetmiyorum, çıkmacılardan benzer bir motor (santafe, tucson v.s. üzerinden çıkan) tedarik edilebilir. Motorlar benim araçta solda, sizde ağda olduğuna göre V6'larda sistem farklı olabilir.
Söz konusu motoru, teyp tamircisi ve bobinajcıda bulamadım. Marinada tekne elektriği tamir dükkanı olan arkadaşım ustaya götürdüm, motor fırçasız tip, düşük devir, yüksek torklu bir tip imiş, ustam tamir etti. Bir süre idare eder diyoruz.Oto elektrikçimde sistem yerine takıldı, şu an sorunsuz çalışıyor. Ebay'den bakacağız artık. Bu arada Serdar Bey ve Mürsel Bey'e teşekkür ederim.