Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Devir sonrası plaka değiştirme ve ruhsat yenileme

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda Emrah tarafından 17 Haziran 2010 tarihinde açılan konu

1. Emrah

Emrah Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Emrah
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Fiat
    Merhabalar. Aldığım aracın plakasını değiştirmek için trafik tescile gittik ve yeni plakamızı aldık ve ruhsatın ikinci nushası (araç ve muayene bilgilerinin olduğu) trafik tescilde değişti. Ruhsatın ilk nushasını noter almıştı zaten. Plaka değişikliği olmazsa noter ruhsatı adrese postalıyormuş. Biz plaka değiştireceğimiz için bu işlem gerçekleşmedi. Trafik tescil ruhsatın ilk nüshasını da bize vermedi. Şimdi bu ilk nusha bize postalanacak mı? Nasıl temin edeceğiz? Yardımcı olursanız memnun olurum.

2. Alper Çakıroğlu

Alper Çakıroğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Size posta ile yaklaşık 4 gün içinde gönderilecektir. APS ile gelecek ödemeli olarak gönderiyolar. Aynı şehir içinde mi değişiklik yaptınız yoksa farklı şehirden mi getirdiniz kaydı?

3. Emrah

Emrah Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Emrah
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Fiat
    Trafik tescili arayıp öğrendik ki iki nüshayı da vermeleri gerekiyormuş. Sadece birini vermişler. Memura sorduğumuzda da siz kaybetmişsinizdir ben verdim diyor, zıvanadan çıkarıyorlar insanı.
    İş çıktı başımıza durup dururken. Hanım gitmişti işleri halletmeye o da bilmiyormuş ne verip vermeyeceklerini tamam mı işlemler tamam deyince çıkıp gelmiş. 64 lira istiyorlarmış bir de utanmadan çıkarmak için.
    Araç 64 plakalı 35 aldık. Gerisini bilmiyorum.

Bu Sayfayı Paylaş