arkadaşlar aracım 98 model accent LS malüm araç gösterge devir saati yok acaba devir saatli gösterge takılır mı bu araca..
ben 1.3 LS aracıma sonradan devir saati takmıştım, aracın ön sol direğine monte etmiştim, bu seçeneği düşünürsen anlatabilirim, ama bu parçanın takılıp takılmayacağını bilmiyorum.
Orijinal birşey istiyorsan göstergeyle birlikte tesisatınında değişmesi gerek Tapatalk For Windows Phone
benimde aklımdaydı bi ara sormuştum 250 lira demişlerdi pahalı kaçtığı için alamadım bence tesisatı aynıdır uyar
Devir sensorü varsa universal devir gostergesi takılabilir ama orijinal takoya takilir mi bilmem.devir sensorü yoksa takilamaz Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben tüm olarak devir göstergeli gösterge paneliyle değiştirmek istiyorum. ayrı bir devir göstergesi takmak istemiyorum 3 adet çıkış fiş var cak..
aracım karbüratörlü ama ben devir göstergeli gösterge paneliyle değiştirmek istiyorum. ayrı bir devir göstergesi takmak istemiyorum o yuden olurmu fiş girişleri acaba..
sağdaki resim benim araç ls devir gsötergesiz. soldaki resim takmak istiyorum arka fiş girişleri aynı gibi olur mu acaba..