arkadaşlar 2006/dizel eram 71.000km devir saati göstergesi takılı kaldı. garanti kapsamında olduğu için komple gösterge panosunu değiştirdiler. tabi km sıfırlan dı. servisten km nin kaç km de sıfırlandığına dair rapor aldım ama .... ileride arabayı satarken sorun yaşarmıyım sizce.....bir türlü içime sinmedi......
geçmiş olsun, soonuçta elinizde rapooru var ve serviste kaydı var bence kendinizi üzmeyin, birçok galerici veya benzeri bilerek km düşürtüyor ve milleti kazıklıyor sizin niyetiniz iyi olduktan sonra sorun olmaz bence
benimde hararet saati problemi yüzünden km saattim değişti ve sıfırlandı ben hiçbir rapor almadım servis herhangi bi sorun yasarsan bizde kayıtları var kafan rahat olsun dedi sizde hiç takmayın kafanıza..
arkadaşlar 99 accent glsm var aldığımda farketmedim devir saati çalışmıyor. elektronikmi yoksa mekanik hatadan dolayımı çalışmıyor.
Benim bir önceki peugeot da devir saatinin kadran takıldı servis değiştiricez dedi km de düşeceği için ben değiştirtmedim. Cevizlibağ da bu işi yapan iyi ustalar var oraya götürdüm 20 tl ye 5 dk yaptı adamlar valla....