Tum forum uyelerıne ıyı aksamlar bu ayın sonunda ya da hazıranın ılk haftası araca egzos alacagım fakat lımıtorsuz egzos benım pek ısıme yaramaz arac 1.3 yumurta kasa karburatorlu sormak ıstedıgım karburatorlu aracların devırlerıne kesıcı koyulabılırmı(6500 d/d)
Boşver Be Hasan Ne Gerek Var Egsoza Falan..Ses Sistemine Geç Onlara Vereceğin Paraylahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
1000 lık jbl var gt 4-12 aga yetıyr bana 2 tanede pıoneer var arkada kesın atıcam egzos bu ısı sorusturuyorum sımdı cozmem lazım
Devir kesici bildiğim kadarıyla ateşleme devresine müdahele edip ateşlemeyi kesiyor, bu durumda karbiratörlü araca bile olası bir işlem gibi gözüküyor...
Bence mümkün, nasıl mümkün, devir saati yine hatırladığım kadarıyla ateşleme bobininden alınan enerjiyle çalışıyor, bu enerji ateşleme kablosunu kesecek bir bobin üzerinden geçirilirse, motor belirli bir devre geldiğinde ateşleme bobininden distribitöre giden kablonun üzerine konan rolenin akımını keser, böylece distribitöre giden akım kesilmiş olur..
Tamam abı bunu bı servıse sorayım ben tam emın olalalım sonra da sanayıde yaptırırım,neyse tesekkur ederım herkese ozellıkle Coskun abım sana cok sagolasın