arkadaşlar yeni bir milenyum accent buldum 1.5 motor alıcam ama kfamda tek bi soru işareti kaldı araba çok temiz ama rengi metalik mavi araçta üst kaputta belirgin harita gibi çizikler var sağında solunda tırnak girmezz ama boyası kalkmış astarı gözüküyo beyaz adam cilatla geçirirsin dio sizden bu konunun üstüne varmanızı istiyorum ricaediyorum ağır çizkleri boya haricinde derin çizkleride gederilebilrmi lütfen acill yardım
arkadaşlar lütfen yardımcı olun derin çizkleri pasta giderirmi kalıcı olcak ama yıkamadan sonra kaybolmıcak acill
En sonunda beni çileden çıkardın. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif Arkadaş , Sen ne yanar döner, laf işlemez, söz dinlemez, Saygı duymaz, bencil bir insansın , MÜSLÜMAN. Dost ol ki dost olalım dedik, dost olmadın. Yardım edelim insan yerine kolayım dedik makaraya sarmaya çalıştın dalga geçtin. Kapıdan kovulsan bacadan giriyorsun. Her şeyin bir adab-ı mahşereti vardır. Benden büyük olsan laftan anlarsın. Benimle yaşıt olsan uzlaşırız. 19-20 yaşın üstünde olsan saygı gösterirsin ayıbı bilirsin. Canın sıkıldığında oyun oynama yeri değil burası . Haydi oyun parkına.. Efendi ol adem oğlu efendi ol.!!! Düzenleyen : Ogun