Muhtemelen direksiyonun kaplaması ile ilgili olarak üretimde kullanılan malzemeye karşı alerjiniz vardır. Direksiyon dış kılıfını modifiyecilerdeki alerji yapmayan bir kılıf bulabilirseniz onun ile değiştirmeniz mümkünse sorununuz ortadan kalkabilir. Alerji ile ilgili doktora görünmekte fayda var eğer bu olay sıklıkla yaşansa diğer kullanıcılar da mutlaka birşey derlerdi. Ama zannetmiyorum.
Her hangi bir sıkıntı olsa çokca konuşulurdu. Eren in de bahsettiği gibi bir doktora görünmekte fayda var. Bu servislerde kullan at tarzı lastikli dreksiyona geçme kılıflar var pamuklu gibi. Onları bir deneyin derim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Egzama deterjan ve kimyasaldan olur ozel bir ilac tavsiyesi yapicam ozelden reklam olmasin diye E8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Size mesaj atamadim bana ozelden ulasirsaniz ilaci paylasmak isterim E8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilgi ve öneri için teşekkürler. 3-4 adet farklı krem kullandım ve geçici çözüm oluyor. Kortizon oldugu içinde fazla kullanmak sakıncalı malesef. Blue prime paket, Orjinal deri direksiyon. 5 ay süredir birşeylere alerjim oldu. Tüm dokunduğum herşeyi test etmeye çalışıyorum. Ev-ofis kapı kolu (nikel), Sıvı el sabunu, El kremi, Deodorant, Aracı alalı 6 ay oldu ve internete deri direksiyon alerji durumundan bahsetmiş birisi. Sonuç ne çıkacak
çok uzun suredir farklı marka model deri direksiyonlu araç kullanıyorum , derinin kolay kolay alerji yapıcağını duşunmuyorum fakat olmayacak diyede birşey yok kumaş direksiyon kılıfı alın bir sure oyle kullanıp deneyin eğer şupheleniyorsanız
Sonuçta bu deri kaplama dediğimiz "suni" deri değil mi? Allerji yapması muhtemeldir. Ya @onursumer in dediği gibi kumaş kılıf deneyin ya da gerçek deri kaplatın. Bu arada siz aracın ilk sahibi misiniz? Eğer ilk sahibi değilseniz direksiyonu dezenfekte ettirin.
Blue prime donanım gerçek orijinal deri, kumaş kılıftan alıp deneyeceğim bakalım. Dokunduğum herşeyi test etmeye çalışıyorum.