Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

dereksiyon kitlendi

'Süspansiyon & Direksiyon & Mekanik Sistemler Sorun' forumunda semerkaw tarafından 31 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. semerkaw

semerkaw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar öğlen arasında benim oğlanı kreşe goturmek için işyerinin otoparkındaki arabamı cıkarmaya gittim.. gidiş ne gidiş ama, herifin biri öyl ebi park etmiş ki ne saga kıpırdayabiliyor araba ne de sola.. yarım saate yakın ugrastım arabayı o düdük gibi yerden cıkarabilmek için.. zaten sol ön tamponu da hafif duvara sürttük.. neyse mesele şu arkadaslar, ben dereksiyonu arabayı kıpırtatmadan bi sağa bi sola sona kadar cevire cevire cıktım ama son hamlelerde arabanın dereksiyonu birden dönmez oldu.. resmen dereksiyon tüm asılmama ragmen bi karıştan fazla donmedi.. sanki elimde kalacakmış gibiydi.. zaten inip baktım, acaba tekerdemi bi şey var diye, ama normaldi her şey.. sanki zemin tekerin dönmesini engelliyor gibi bi hava verdi.. neyse aracı zar zor kurtardım, park yerinden cıkarken bi ara normal gibi oldu, ama sonr atekrar kasıldı dereksiyon.. sonra yola cıktıgımda geri normale dondu.. kırmızı ışıkta beklerken oldugu yerde donduruyordum acaba kasılma tutulma falan var mı diye.. eger devam etseydi, oğlanı kreşe bıraktıktan sonr asoluğu serviste alacaktım..

acaba bi anlık zorlamayla gelişen bi şey mi, ya da ne bileyim hidrolik mi gitmedi. anlayamadım.. servise goturmem gerekir mi bu durumda, bu sefer de adamlar bakacak dereksiyona bi şey yok, yalancı durumuna düşecez bu sefer de..

yardımlarınızı bekliyorum..

2. semerkaw

semerkaw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kusur abakmayın konuyu güncelliyorum..
    ciddi bi sorunum varsa mesaiden bitmeden servise gitmem lazım, yarın malum tatil rezil olruuz alim allah :)

3. hyundai_engine

hyundai_engine Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    stop etmiş olabilir mi araba farkında olmadan?

4. joeblack

joeblack Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arabanız 2007 model olduğundan elektronik direksiyondur,forumdan bi arkadaşın arabası seyir halindeyken kilitlenmişti Allah korusun başınıza öyle bişey gelmesin.

5. semerkaw

semerkaw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yok araba calısıyor ve gidiyor, sadece dereksiyon donmuyor..
    böyle bi sorun olup kendi kendine normal bi hal alır mı bu böyle yaw arkadaslar..
    ---
    yani dereksiyonu arac hareketsizken sürekli sag ave sola dondurmek dereksiyonun elektirik aksanını mı zorladı da bi anlık iş görmez oldu..
    yahu anlamıyoruz.. anlamadıgımızdan nasıl kelime - cümle kuracagımızı bile bilmiyoruz..
    ne acı..

Düzenleyen : semerkaw

6. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kronik EPS sorunu olmasınhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

7. gone

gone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad: