Malum az önce deprem oldu, ben beylikdüzü tarafında 23. katta yakalandım. Fena bir his... İzmire kadar geniş bir alanda hissedilmiş. Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun.
23. Katta yakalansaydım hiç hoş olmazdı 3.kattaydım o bile baya salladı trakyada çok hissedildi..geçmiş olsun.
Çorludan selamlar, işyerinde zemin katta olmama rağmen hayli etkiledi, geçmiş olsun Kandiiliden gelen mesaja göre ege denizzi merkezli 6,5 siddetinde
deprem egeden istanbula doğru hissedildi. ama nedendir bilmem hep istanbulda deprem diye haber olur akşamda haberlerde "uzmanlar" büyük istanbul depremi kapı da mı ? yı tartışırlar. Allah afetlerden kazalardan belalardan korusun inşallah.
Bizde Kütahya'da sallandık fazla ders çalışmaktan başımız dönüyo sandık sonra baktık hepimizde bi gariplik var depremmiş. Geçmiş olsun herkese GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Marmara ve duzce depremini yasayan biri olarak allah kimseye yasatmasin bina altindan gelen sesler hala kulagimda yuksek binalarda oturan arkadaslar binalariniz ne kadar guvenli test yaptirin hersey yerine geliyor fakat giden gelmiyor lutfen......
Bende izmirde Hissettim Depremi , burada çok az etki gösterdi.Can kaybı olmaması sevindirici.Herşeyden önce soğukkanlı olunup Panik yapmamaya çalışmak gerekiyor. Sizin gibi Düzce depremini yaşayanlardanım.Kasım 1999 Bolu Komando Tugayında Askerdim ve hayatım boyunca o deprem sonrası unutamayacağım şeyler yaşadım...Yüce Rabbim hiç kimseye yaşatmasın. İnanın hayata Bakış açınızı baştan sona değiştiriyor.1995 Dinar Depremindede Afyondaydım ama Düzce ve Marmara depremi hiçbir şeye benzemiyordu.O Deprem anında yerden gelen sesi sizin gibi ürpererk hatırlıyorum anında tüm ışıkların sönüp kapkaranlık ve yerden yukarı doğru gelen insanın yürümesini bırakın ayakta durmasının bile çok zor olduğu o enerji boşalması çok zordu herşey...
bende Karşıyakada çalışıyordum o esnada fena salladı ,başım dönüyor sandım , Allahım tüm afetlerden muhafaza eylesin
deprem anında Gebze Şekerpınar otoban bağlantı yolunda ilerliyordum tesadüfen cd değiştirirken radyodan öğrendim gsm şebekeleri kilitlenmiş aslında deprem gibi durumlarda telefonlara fazla yüklenmememiz gerek herkes telefona sarılınca gsm hoop gidiyor, acil ihtiyacı olan kullanamayacak sonra ''deprem oldu duydun mu?'' gibi muhabbetler gereksiz, eğer çok önemli bir sebep yoksa, yine camdan pencereden atlayanlar olmuş onlara üzüldüm inşallah iyilerdir, hatta yoldan dönüşte kayınbiraderler bizim oraya gelmiş konuştuk biraz dedimki İzmirde mi Ege de mi deprem orada olmuş ya şimdi depremide chp liler yaptı hep bu chp nin işi demesinler dedim))
depremin olduğu saatlerde bende beylikdüzünde 5. kattaydım harbiden iyi salladı daha sonraki 4.7 lik artçıyı bile hissettik.taaa sivas da bile hissedilmiş,ben aslen tokat erbaa'lıyım sivaslı arkadaşlarım var onlar aradılar merak etmişler,kendileride orada hissetmişler.birde 1939 da erbaa da büyük bir deprem olmuş heryer yerle bir olmuş ve ana fay hattı erbaa dan geçiyor.geçtiğimiz yıllarda düzce depremini yaşadık bu depremde ana fay hattı üzerinde olmuştu,bugünkü depremde gösterilen deprem harıtasın da ve düzce depremindeki gösterilen deprem haritalarında düzce fay hattı ve erbaa fay hattının birleşeceğini ve büyük yıkımların olacağınıı söylemişlerdi şimdi sıranın erbaa fay hattında olduğunu bügün tekrar yine söylediler.rabbim hepimizi korusun
ben babamla liftin altında partnerin şazmanını topluyoduk o sırada lift titremeye başlayınca altından çekildik biraz bekledik 1-2 saniye sonra dükkanın önündeki kepenkler filan zırıldamaya başlayınca dışarı attık kendimizi allahtan can kaybımız yok hepimize geçmiş olsun...
Bende işte yakalandim gerçekten çok zor bir durum yaklasik olarak 20-25 saniye sürdü allah ülkemizi bu türden afetlerden korusun insallah GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi