merhaba arkadaşlar ben getz için sis farı almak istiyorum bi sitede buldum yalnız ürünün marka kısmında depo yazıyor depo ne anlama geliyor acaba bu sis farları orjinalmi sizce degilmi buda sitenin linkihttp://www.farbul.com/Hyundai-Getz-2006-2010-arasi-sis-lambasi-SAG,PR-127448.htmlyardımcı olursanız sevinirim ...
Hocam bu yan sanayi üretim gibi duruyor ki http://www.akparca.com/Getz-06-gt-Sol-Sis-Fari,PR-1711.html orjinaline bu link den bakabilirsin aradaki fark 10 tl civarı ... Düzenleyen : emre027
Depo çokta kalitesiz olmayan bir yan sanayi markası.Bende Starex'ime Depo marka ön sinyal almıştım 30 tl,orjinali 75 tl.
anladım arkadaşlar yan sanayi ürünü acaba yansanayi ile orjinal arasında aydınlatma bakımından çok fark varmıdır sizce orjinalmi alıyım yan sanayimi...
Aydınlatmada Büyük İşlev Ampule Kalıyor..Zaten Yansıtıcı Yüzeyin Vs Büyüklügü Aynı Oluyor.... Çok Kullanımda Sararma Kararma Vs Durumlar Olabilir.. Kesin Diye Bişey Yok Tabikide
Orjinali ile yan sanayi parça arasında çok fiyat farkı var,fakat yan sanayi ürünlerdede kalite farkı var. Ben olsam kesinlikle çin yapımı yan sanayi parça almam fakat çok önemli olmayan parçalarda kaliteli yan sanayi parçaları tercih ediyorum.
aydınlatma aksamında yan sanayi tavsiye etmem. içi buhar ve ıslanma yapabiliyor. dışarıdan hemen belli ediyor kendisini. tabi yan sanayiden yan sanayiye de fark var. bazı yan sanayi üretimler neredeyse orjinal ile birebir olabiliyor. akparca dan dandik ürün geleceğini sanmam.
Starex'ime gıcırdama yaptığı için sağ üst salıncak lazımdı,yan sanayi fakat garantili kore malı bir salıncak fiyatı sordum 105tl. Dünde yetkili servise sordum kdv dahil 700 tl.böyle birşey olabilir mi?
Aracımın ön kısmı çukurlara gayet konforlu düşüyor,vurutu kesinlikle olmuyor,arka boşken hızlı girince zıplıyor herkeste olduğu gibi. Geçen alt-üst tüm rotilleri direksiyon rotlarını,rotillerini,viraj lastiklerini değiştim,araç rahatladı taki geçen gün gıcırdama olana kadar,sağ üst salıncağın burçları gıcırdıyor yağlanınca geçiyor.
Bence Gıcırdama Yok Sadece Vuruntu Var Sanki Amortisör Yokmuş Gİbi.. Yazın Ordudayken Lüp Lüp Vuruyordu Boşa İstanbula Gelince Kesti.. Ustama Gidince Yağ Falan Yok Dedi..Acaba Tüm Yağ Akıp Gittimi :S
Merhaba arkadaşlar. getzime sis farı uygulaması yaptıracam.Samsunda sanayideki ustama sordum. Kendisinde orijinaline yakın bir marka olan DEPO MARKA sis farı olduğunu tanesi 70 TL olduğunu söyledi. sis bu sis farını taktırmamı önerirmisiniz ? bana sıkıntı çıkarmaz dedi. Sana orijinal de diyebilirdim emin ol anlamazsın bile dedi. Ama ben dürüstçe söylüyorum sıkıntı yaratacak br durumu yok dedi. 70+70 = 140 artı tampon sökümü elektrik tesisatı falan takması ne kadar vereyim ? yemeyelim kazığı arkadaşlar bi el atın çok teşekkür ederim
Servise sorun birde fiyati bence bazilarinda sicaktan erime oldugunu okudum bi kac bir yerede HTC One cihazımdan gönderildi
orjinali o fiyatlarda olması lazım. yada usta çiftine 70 tl demiş olabilir. yan sanayi için fiyat yüksek bence.