Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

depo hacimi

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda rafo tarafından 25 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. rafo

rafo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar yahu bu eralar nasıl 800.900km yapıyo onu merak ettim bunların deposu 45 lt mi?benim 2oo3 crdi var 700 km ancak görüyorum depomda 45 lt payalaşılım arkadaşlar iyi akşamlar herkeze.not bu veri 100 km sabit hızda uzun yol

2. Misafir

Misafir Guest

İlk Önce Şunu SöyliyimSenin Arabandaki Motor İle Eralardaki MotorAynı Değil.Depo 45 Litre 1.5 Crdi ile 850 Km Gittim Ortalama Hız 110-120.

3. gokhangry

gokhangry Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Accent Era 1.5 VGT lerin deposu 45 litredir. Ancak depoyu ağzına kadar doldurduğunuz zaman 48-49 litre mazot alır. Aracınızımazot bitme ikaz ışığı yandıktan sonra da 40-50 km daha kullanırsanız 850 km yol gitmek pek imkansız bir sonuç değildir. Bende bir kere 863 km yol yaptıktan sonra mazot almıştım. Ancak bu menzile ulaşabilmek için aracı genelde çok sakin kullanmak gereklidir. Zaten 45 litre ile 850km yol yapmak için 100km deortalama 5,3 litre mazot harcamak gereklidir. 100 km de 5,3 litre ortalama mazot tüketimi de her zaman yakalanması kolay olmayan bir rakam olmasına rağmen biraz dikkatli kullanımla yakalanması son derece mümkün bir değerdir. Hatta sürekli uzun yolda 90-100 km civarı bir hızda kullanılırsa aracın menzilinin 900 km nin üzerine bile çıkması mümkündür.
    Düzenleyen : gokhangry

4. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    deponun şekli de tuhaf sanırım bizim aracın (1.5 crdi vgt team) aracın depoyu fuellediğimde ilk 100-120 km mazot göstergesi hiç yerinden kıpırdamıyor yarıya kadar yavaş yavaş iniyor.. yarıdan sonra hızlanmaya başlıyor.. yani yarım depoya kadar şehir içi 400 km gittiğim oluyor kimi zaman, yarım depodan aşağıya inince en fazla +200,250 km gidiyorum.
    Araç henüz 5700 km'de belki de kullanımıma bağlı olarak bu değişimler oluyordur.. zaten kimi zaman 750 km giderken kimi zaman 550 km ancak gidiyorum. !
    Düzenleyen : 10ur

5. mehmetgs

mehmetgs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    benzin li admire modellerin deposu kaç litre bilen varmı?
    birde benzin ikaz ışığı yandıktan sonra kaç km gidiyor?

( benzin ikaz ışıgı önce 1dk.boyunca yanıyor.sonra sönüyor...kısa süre sonra sürekli yanıyor..bu ışık olayınıda hiç anlamamışımdır..)

Bu Sayfayı Paylaş