Bir KKTC aşığı olarak : <h6 ="uiStreamMessage" -ft="{"":1}">Ve..yer delindi, gök çöktü.. Bir devir sona erdi..Türk Milleti son kahramanını da kaybetti. Böylece kahramanlar devri de kapandı.. O şimdi şehitlerle birlikte.. Denktaş! Ruhun şad mekanın cennet, Milletim! Başın sağolsun.. </h6>
Kıbrıs Davasına Ömrünü Adayan, Son Nefesinde Bile Milletini Düşünen Büyük Dava Adamı; Ruhun Şaad Mekanın Cennet Olsun. Türk Milleti Seni Unutmayacak.
izledim bu yarışmayı yıllardır bu programı sunan Kenan Işık ilk defa bir yarışmacıya zerzenişte bulunduğunu gördüm.Doğru yaptı haklıydı söylediği her kelime kıza ve hayatı layloy lom yaşayan gençlere tokat gibi yapıştırdı...
Allah gani gani rahmet eylesin..Büyük adamdı... Kıbrıs gerçeğini öğrenmek istiyorsanız Rauf Denktaş'ın kendi ağzından dinleyin..Buyrun... http://www.yazete.com/kurtlar-vadisinde-kibris-cikarmasi-/430222/
Koca çınar ve iyi bir vatan sever hakkın rahmetine kavuştu. Mekanı cennet , toprağı bol olsun. Rabbim o kulunu şefaatinden mahrum etmesin. Birliği ve diliği bilen tüm vatan severler hayır dualarını eksik etmesin.