Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

DELİK RADYATÖRÜM VAR

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda zekibir tarafından 19 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. zekibir

zekibir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    zekeriya aydoğan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    arkadaşlar araba ısındığı zaman ön kaputtan buhar çıkmaya başlıyordu ama hararet ibresi kımıldamıyor du bende araba hararet yapıyor zannediyordum tamirciye gösterdim valla benim için iyi ama senin için pek iyi bir haber değil radyatörün delik dedi:) değiştirene kadar sürekli suyunu tamamla dedi güzel ama bu radyatörün tamiri falan olmuyormu illaki değiştirmekmi gerekiyor tamiri var ise istanbulda avrupa yakasında bu işi yapan varmıdır? varsa fiyatları hakkında bilgisi olan varmı? şimdiden teşekkürler

2. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    radyatör plastik kısımdan delinmiş ise tamiri mümkün değil. eğer metal kısımda bir delik varsa kaynakla tamir edilebiliyor.

3. zekibir

zekibir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    zekeriya aydoğan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    plastik değil metal kısmından delik uygun fiyata yapan varmıdır istanbulda onu öğrenmek istiyorum aslında dün bir yer buldum maslakta 80 tl istedi sadece tamirine orjinali 110 lira zaten anlaşılan bizim tamirciye 50 tl işçilik bayılacaz delik radyatörü görünce sevinmişti zaten:)

Bu Sayfayı Paylaş