Şimdiye kadar yapılanlar ; -CAM FİLMİ -CAM RÜZGARLIKLARI -ÖN AMLEM ÇERÇEVESİ BOYANDI -SİSLERİN ORJİNAL SARI RENKLİ CAMLARINI ALDIM -ÖN FARLAR 8.000 K XENON -ÖN SİNYALERE MODÜL TAKIP PARKLARA BAĞLADIM... -ÖN TAMPONA EK OLARAK FAZLA ABARTMADAN ''LİP'' TAKILDI -ARKA BAGAJ KAPAĞI ÜSTÜNE ÇITA YAPILDI (EN YAKIN ZAMANDA ARKADANDA RESMİNİ KOYARIM) -JANTLAR DEĞİŞTİ BUNLAR KIŞLIK YAZA SPOON JANT TAKMAYI PLANLIYORUM... -ÇOK FAZLA ABARTILI OLMAYAN SES SİTEMİMİZ(ORJİNAL,PİONEER 270'LİK 4 ADET KOLONU + AMFİ+KUTUBAS,PİONEER TEYP) -ARAÇ BANA GELDİĞİNDE BOMBOŞTU İNANIN LPG DAHİ YOKTU ATİKER MARKA LPG TAKTIRDIM BENZİNDEDE AYNI PERFORMANS LPG'DEDE. ŞUAN YAKITINDAN ÇOK MEMNUNUM LPG'DE 25 TL'YE 80-85 KM YOL GİDİYOR -İYİ GÜNLER...)
Mürsel Abi bu büyük harfi yazmak neden yasak cözemedim.cogu formda aynı GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kusura bakmayın arkadaşlar büyük harf için kaç yıldır forum sitelerinde üyeliklerim var ilk defa duydum böyle bişey ayrıca kendimde pc bölümünde okuyorum.. önemli olan içimizdeki zaten burda milllet biliyor onu öyle yazıpta amacımızın bağırmak olmadığını o yüzden sıkıntı göremiyorum devamı gelicek inşallah yakında arka tamponla ön tampona farklı bir projem var inşallah olursa resimlerini paylaşırız bu sefer küçük harflerle
şu havalar birazcık ısınsa yapıcamda tamponlarıda havalar kötü gidiyor boyatınca dökülür diye korkuyorum
Bende 1.5 gl var 25 tl benzin ile 70 km yol gidiyorum. çok korkuyordum çok yakıyor diye ama çok azmış
jantları Merak ettim ; güzel olmuş. Bendede aynı araç var 25 YTL 75 Km yol yapıyorum...Şehir Merkezinde olduğumuzdan çok dur kalk yapıyoruz.
teşekkürler yakında geliyorum foruma fena gelicekk hafta içi tamponları söktürüp boyatıcam bakalımm neler olucakk