arkadaşlar nette gezinirken bi site buldum biçok hyundai araçta var yaptıkları uygulamaları felen paylaşmışlar ben üye bile oldum chromeden türkçe diline çevirip rahatça kullanabilirsiniz.yardımcı olur diye paylaşım dedim değişik araçlar var inceleyin Hyundai
benim arabanın renginden bu sitede istemedim kadar var demekki benim arabanın rengi rusyaya gitmiş hep
güzel bir siteye benziyorda sırf moral bozmaktan başka birşey yapmaz adam farın içinden geçmiş gelde özenme
bakıyorumda site baya popüler olmuş ruslar yapmış ya getzlerin bi çoğunuda kadınlar ve küçük yaşta kızlar kullanıyor
Yurt disinda insanlar ihtiyaci neyse onu aliyor. Ama bizde paran neye yeterse onu aliyoruz tek fark bu HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aynen oyle abi bizde soyle bi ornek vereyim fiyati yuksek bir aractan range rover autobiography gelisi 93 bin euro vergiyle bize 270 bin euro ya kaktiriliyor pardon zenginlere HTC One cihazımdan gönderildi
Hyundai ne yapmıs öyle ? Bütün milenyum kasaları Ruslara mı satmıslar.Baktığım Accent katagorisindeki araçlar ın tamamı neredeyse Milenyum kasaydı.6 tane admire gördüm.
ARKADAS ne ix20 imiş ya sadewce benmi aldım bu arabayı ruslardada yok sıtede rastlamadım varmı benım arabadan......
elantra için bulamadığım far yıkama düğmesi için bu siteye üye olup aracına far yıkama düğmesi takan şahısla iletişime geçip serdar hocamın da aracı olmasıyla far yıkama düğmesine sahip olmama vesile olan site diyebilirim