S.aarkadaslar aksam isten gelince 2 gundur evin onunde dinlenen arabamin yagina suyuna bakiyim dedim arabayi park yerinden biraz cektim geriye sol aksin orda bi kac damla yag gordum acaba akslarin ordaki kecelerden mi kaciriyor. LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vites geçişlerde zorlanma varsa şanzuman dan olabilir liftte bakılması gerkiyor 1 2 damla ise günde terlemede yapabilir yere bir selpak ile koyu yoğun ise yağdır keçelerden sızdırabilir atf ekleyerek binersiniz yapılması çok masraf ve riskli usta beceremezse iyice kaçırır bir daha bir daha huzur kaçar..
Aks baslarini degistirirken ustam kecenin birimi degistirdi diger kecede bi sikinti yok dedi. Vites gecislerinde sikinti yok simdilik sanziman yagi kutusu hangisi oluyo butun yaglarin kutulari dolu gozukuyo. LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sen bi lifte kaldır baktır tam nereden gelmiş yağ zaten usta lifte alınca anlar yağın nereden geldiğini
Manuel ise şu şekilde aracın sol altına yatın şanzımanın ön tarafa bakan bi civatası var 17 tutar genelde o civatayı sök parmağın girerse parmağınla yokla açarken yavaşça aç belki yağ çoktur akabilir eğer akmaz ise deliğe parmağını veya bi tel sok tele veya parmağına yağ değiyorsa yağı tamdır aynı bu şekil aracın kitapçığındaki bu