arkadaşlar bnm 1.6 teama abs lpg li aracım debriyaja basıp çektikçe alt lardan sanki debriyaj gibi kıt kıt kıt kıt edip duruyor ama sadece basıp çektikçe nedir acaba bazen 20 km ile giderken 2. vetese takıp ayağımızı debriyajdan çekip gaza bastığımdada oluyor bir bilgisi olan varsa aynı olayı yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim iyi akşamlar
debriyajda bulunan çataldan geliyor o ses..bende de mevcut ustaya goturdum sanzımanı ındırmemız lazım dedi bende kalsın dedim baskı balata değişirken hallederiz dedim..usta bi sorun çıkarmaz sadece ses yapar dedi..
adını doğru yazamaya bilirim ama o ses benim eski aracımdada vardı debriaj basınca yapıyordu nedeni frizdirek bilyasıimiş pek sorun çıkaracak bişey değilmiş dediler bende değişmemiştim o şekilde bir bucuk yıl kullandım baskı balata bitmek üzere iken değiştim ses gitti zaten baskı balata değişirken o bilyada beraberinde geliyor ayrıetten alınırsa 50 tl gibi bi rakamı var ama işçilik dahil olunça rakam şanzuman indirme fiyatıda dahil oluyor ona, o nedenle komple değişmek daha mantıklıyada o şekilde kullanmak
aynı ses bende de var debriyaj normal konumuna dönerken yani en yukarıya yaklaştığında sanki yerine tam gelmemiş gibi tık diye bir ses geliyor her zaman olmuyor fakat sinir bozucu...servise sordum hiçbir sorun yok debriyaj açısından dedi bu şekilde kullan farklı bir sorun devam ettirirse bakarız dedi...diğer arkadaşlara da teşekkürler verdiği bilgiler için demek ki baskı balata zamanına kadar bu şekilde kullanıcaz gibi daha 14000 km de benimki...baskı balata ne zaman bitiyor derseniz ondan pek emin değilim