Arkadaşlar internettwn debriyaj seti alacağım ancak hepsi burada.comda fiyat 437 lira sahibinden.comda 110 lira ikiside aynı marka valeo bu fiyat farkının sebebi nedir hangisine güvenebiliriz Linkler Oto Yedek Parça , Oto Aksesuar Otoyedekparca.com, En Ucuz ve Kaliteli Yedek Parca Tedarikciniz. Valeo - Hyundai Accent 2003-2006 Dizel 3 Silindir Debriyaj Fiyatı
Hyundai Accebt Era Debriyaj Seti - Era Şanzuman - Hyundai Accent Era Burada daha ucuz. Düzeltme. Bu era içinmiş. Telefonla ara istersen bu siteyi. Hepsiburadadan daha güvenilirdir.
Bu tür yedek parçaları internet ten almayın zaten. Parça uymaz değiştirme sorun olur beklersiniz parça orjinal olmayabilir. En iyisi sanayide yedek parça satan yerler yada yetkili servislerden de parca alınabiliyor. Valeo nun bir çok sahte ürünleri mevcut piyasada. imla hatası Tapatalk yüzünden
bende öyle düşünüyorum ama hepsiburada.com güvenli site 14 gün iade garantisi var ama gelgelelim fiyat 2 katı çok yüksek
Evet hb. Guvenli iadesi var. Ama kutusu açılmamış olması vs. Şartları var. imla hatası Tapatalk yüzünden
Bu kadar emin olmayın. Başınıza şu gelebilir. Ürün 1 haftaya kargoya verilir. Size ulaşması 10 gün bulur. Beğenmezsiniz gönderirsiniz 1 ay içinde anca paranız hesabınıza yatar. Yanlış ürün geldiği zaman değişim yokmuş sadece para iadesi varmış. Antepte o parçayı daha ucuza ve göre göre çok rahat bulabilirsin.
en iyisi senin dediğin gibi olur benim derdim taksit yapabilmeleri buradaki parçaçılara bir bakalım taksit yapabilirlerse çok iyi olur burda ortalama 300 tl gibi bir fiyat söylerler
Debriyaj setlerinde parça kodlarina göre sipariş verin. Her set her motora uyum sağlamiyor. Sipariş verirken şasi numaranızı söyleyin yada herhangi bir yetkili servisi arayip şasi numaranızı söyleyip aracınıza uygun debriyaj setinin parça kodunu öğrenebilirsiniz. Bu şekilde sıkıntı yaşamamis olursunuz. Samsung Galaxy S5' den Tapatalk Kullanarak Gönderildi
linklerdeki resimlere bakınca kıl kaptım çok fena biçimde birinin debriyaj balatasında dört tane silkeleme yayı var diğerinde altı tane silkeleme yayı var ? bunlar kesinlikle aynı parça değiller, balatanın başka yerleride farklı. Nedense internetten satılan böyle parçaları detaylandırmıyorlar insanlar almak için uğraşıyor ediyor, alacak kişiye bilgisayar başında hammallık yaptırıyor satıcılar, netice elde edemiyorlar, ya sen satıcı isen çek şunun parça numarasını yakından detaylı fotolarını falan ne olacak sanki? eline mi yapışacak fotoğraf makinası? Ebay a bakıyoruz öyle değil zebil şekilde detay verilen parçalar var. Hadi aldım diyelim arabayı kaldırdık aksı söktük şanzımanı indirdik aha uyumsuz gitti işte bir sürü boşuna iş