Öncelikle herkese Selamun ALeyküm arkadaşlar; Arkadaşlar son günlerde debriyaja basarken ve çekerken çıt çıt diye bir ses geliyor sorun ne olabilir acaba
A.s benim eramda da aynı ses vardı servise gittiğimde sorunu bildirdim ve pedalı yağlayıp somunu sıktıklarını söylediler.
Metallerin kurumuş olduğunu ve bir birini sürttüklerini söylüyorsun olabilirler teşekkür ederim yardımın için.
Pedaldanmı Geliyor Yoksa Kaputtanmı. Pedalın Yayı Yağlanmak İstiyordur. Pedala Alttan Baktınızda Yağı Görürsünüz. Gres Sürünüz.
Pedaldan geliyor. Yarın bakayım alttan pedala evde gres yağı olacaktı . Yardımın için teşekkür ederim.
Kaputu açtığınızda debriyajla ilgili körük gibi birşey var..çatal deniyor sanırım ondan geliyor ses..Aynı sorun bende de vardı servise gittim 10dk da hallettiler lifte alıp.Ücretde almadılar garantisi olmamasına rağmen..
Teşekkür ederim yardımın için teşekkkür ederim eğer gres yağından sonra ses gelmeye devam ederse (ki bence kurumuştur metaller aşınmaya başlamıştır) dediğin yere bakarım...