Selam arkadaşlar, geçtiğimiz hafta toplamda 1200 km.lik bir tatil yolculuğu yaptım. Aracım 99 accent 1,3 lx...Yolculuk esnasında sanki bir cırcır böceğini aksesuar gibi göğüse koymuşçasına sürekli bu sesi duydum. Gittiğim yerde ilk iş sanayiye gidip bir usta bulmak oldu ve debriyaj bilyesinden yaptığını söylediler. Bilye+işçilik 130 tl'ye mal oldu ama ne ses kaldı nede başka bir şey, ve debriyaj çok rahatladı. Bilye değişimi için şanzumanın sökülmesi gerekiyor.kısaca zor bir iş yani...Teşkkürler...
Evet sadece bilya değişti, usta aynı zamanda baskı balata kontrolüde yaptı ama iyi durumda olduğunu ve uzun süre dayanacağını belirtti. Bende bunun üzerine sadece bilyayı değiştirdim...Teşekürler...
130 tl çok değilmi acaba?komple seti 100 tl 99 accentin.bendede aynı sorun var araba ile sudan geçince kesilio.2 gün sonra yine baslıyor
komple seti 120 milyona mı ne almıstım valeo keske komple değiştirseydiniz hazır sanzıman inmişken aşağı..
Demekki ben ağır kazık yedim, adam sadece işçiliğine 100 tl aldı ve sadece değişende bilye oldu. Komple değişseydi 250 tl'yi bulur dediler...Uyarılarınız için teşekkür ederim.
Aynen dediğin gibi ersin, set+işçilik 250 dediler bana ve bu fiyat sanırım normal ama belki daha ucuzuda vardır ama ne kadar güvelirlir olur onu bilemem. Tatildeyken mecburen o ustaya gittim, kendi memleketimde olsaydım sanırım daha ucuza mal edebilirdim...Teşekkürler.
vallah ben 2 ay bilye sesiyle beraber gezdim siz benden daha titizmişssinizustaya sordum 2.000km rahat götürür seni uzun yol kullanırsan daha fazla götürür dedi bende takmadım kafaya takii vites gecmeyene kadar