daha bi sorum olacak arza goren parcayi cektim catal resimde gordugunuz gibi koseyi yemis ortaya tam oturmamis bu 2 parca eski debriaji degistirdigim zamandan simdi 8 ay once yenisini takti cubuk ve biliya orda canaga benzeyen sey degisti yeni debriajla beraber ama sorun yine ayni yine cubuk delmis demiri yine kosesini ama bu defa tamamen derine gitmis denedik cubugu cikarmaya bugun olmadi cikmiyor usta dedi yeni alacaksin bu 2 parcayi indirip debriaj herseyi yeniden takacaz anlamadim bisey var niye hep orasina kosesine arza yapiyor ortaya cubuk gelmiyor normalde ortaya gelmesi gerekiyor bu cubuga ek bisey gelmesin de dengesini korusun orginal vw den aldim simdi yine degistirecez 8 ay sonra yinemi delecek ustada iyi anlamiyor gibime geliyor ona gitigimde ben dedim cubuktan problem var internete okumustum orda oyle yaziyor diye ona gore bakti oylede cikti cikaramadi cubugu sikismis resmen tas gibi cikarsak ta dedi daha kotu olur al yeni biliya degistirelim ama sizcek bu cubuk debriaj balatalarina arza yapmismidir yoksa yapmamismidir cunku alcam tek bu 2 parcayi eyer debriaj balatarida arza gorduyse ozaman kotu elimde yok araba acik ortada kaliyoruz balatalarda daha yeni 10 bin km surmedim bilem lutven fikirlerinizi soyleyin ne yapmaliyim tam olarak sorunu anlata bildim sanirim kusura bakmayin turkcem iyi deyil almaniyada buyudum icin yazmam okadar iyi deyil lutven yardim cubuk suan sikismis o demir canak gibi olan sey biliya sanirim o ve cikmiyor usta al yenisini diyor comple debriaj balatalar inicek te oyle takacaz baska bi yolu varmu acaba bunun bide yeniden taksam yinemi delecek niye oyle oluyorki araban varmi derdin var uff ya simdi debriaj pedali yariya kadar tek basiliyor zor fitesler geciyor boyle suruyorum ama cok rahatsiz Taktigim Debriaj seti de marka SACHS ustalar en iyilerinden diyor Buda benim aracta olan system Golf 4 1.6 Highline 1998 1j1 AKL