mrb arkadaşlar baskı balatayı birkaç haftaa önce değiştirdim.yeni farkettiğim birşey sağa dönük bir şekilde kalkacağım zaman debriyajdan ayağımı kaldırınca önden takılma sürtme gibi birşey hissediliyor ve sadece sağa dönük kalkarken oluyor kalktıktan sonra hızlı veya yavaş farketmezherhangi bir takılma ve sürtünme yok sola dönük kalkarken de birşey yok sorunun nedeni ve çözümü ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim başka bir soru klimalı araçlarda radyatörde 2 tane mi fan olması gerkiyor olmazsa sorun yaratır mı? Düzenleyen : adem0730
baskı balatayı değiştirdikten sonra ortaya çıktı yürürken dönüşlerde herhangi birşey yok sadece sadece sağa doğru kalkışlarda oluyor serdar bey dediğiniz gibiyse bu şekilde kullanmanın bir zararı var mıdır
aynı şey benim yumurta kasada da başıma gelmişti. sağ sol aks kafaları 100 tl + işçilik ile yaptırmıştım. aks körüklerini kontrol edin isterseniz.
bizim arabadada var sağa sola dönükse lastikler kalkıslarda yapıo aks kafaları bozukmus ustaya sordum daha idare eder dedi 3 senedir öle kullanıoruz sadece direksiyon tam topluyken kalkıs yapma dedi bende öle yapıorum..
baskı balata seti 90 işçilik 40 toplam 130 liraya mal oldu ben farkında değildim ama usta biner binmez bittiğini anladı çekişine ve debriyajın kavramasına baktı bitmiş dedi eskiyi çıkardığında gerçektende bitmiş olduğunu gördüm
adem bey baski balatayi değiştirdniz yine ayni sorunlami karşılaştnz anlamadim bende baski balatayi değiştircem ve bendeki sorun ise devrini almiyo araba bağiriyor ama yavas yavas kalkiyor Düzenleyen : KadirYILMAZ