Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

debriaj dan gelen vuruntu sesi..

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda lord35 tarafından 29 Haziran 2011 tarihinde açılan konu

1. lord35

lord35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam arkadaşlar,,yaklaşık 1 aydır yavaşlarken daha doğrusu 2den 1'e alırken debriaj pedalında küt diye bir ses hissediyorum..tok bir ses,ama herzaman olmuyor.zaman zaman oluyor ve sadece 2den 1'e alırken oluyor.nasıl bir sorun olabilir bu fikri olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim.

2. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    araç hareket halindeyken 1. vitese takılmaz, 1. vites kalkış vitesi olduğu için araç dururken takılır ve kalkış yapılır ve sonra hemen 2. vitese alınır
    büyük ihtimalle hareket ederken takmaya çalıştığınız için o sesi yapıyor diye düşünüyorum

3. lord35

lord35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    araç durmaya yakın,kırmızı ışıkta falan,hafifde yokuş varsa 1'e almak zorunda kalıyorum,,belki öncedende vardı ama bu aralar dikkatimi çekti.

4. lord35

lord35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dik yokuşlarda şehir içinde mecbur kalıyorum 1 'e almaya:))tabiki hareket halinde,ama 2 'de devri iyice düştükten sonra,durmaya yakın..

5. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    baska konu acmak ıstemedım bende sabahları calıstırdıgımda alıskanlık olarak vıteste olsun olmasın debrıyaja basarak calıstırıorum ancak calıstıktan sonra ayagımı debrıyajdan cektıgımde pedaldan kütdıehafıfbı ses gelıo ve kasılıotamo sesesnasında sızce neden olabılır eskıden yoktu bu genelde ılk calıstırmalarda oluo tam olarak pedaldan deılde sanzıman kasılıomusta pedala etkı edıo gıbı oluo duzeltmek ıstedım
    Düzenleyen : Çağlar Baykan

6. ibo_speed

ibo_speed Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar benimde debriyaj alt merkezden ses geliyo tak tuk yağ kaçırma falan yok motor soğukken 1 e 2 ye zor geçiyo sinir bozucu olay neden kaynaklanıyo bilen varmı....?

7. lord35

lord35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    havalar ısındıktan sonra oldu bu hep,,

Bu Sayfayı Paylaş