merhaba arkdaşlar 1 bucuk ay önce 2011 model era crdi aldım aracımdan memnunum ama gecen gun hafıf camurlu bı yola gırdım ve lastıgın aldıgı camurlar davlumbaza carpıp ıgrenc bı sesı ıcerı almaya başladı ve bu ses benı cok rahatsız ettı acaba bu sesı kesmenın bi yontemı var mı Düzenleyen : sicakseven
kendın ugrasma bence gıt bı servıse garantılı araba nasılsa derdını anlat baksınlar arada baska seylerde cıkıyor garantıden yapıyorlar benım aracın emnıyet kemerınden gıcırtı yapıyordu cok servıse gıttım servıs calısanı test ederken onlerde hız pedlerı yokmus dedı onlarıda koydu neye nıyet neye kısmet oldu yerınde olsam ugrasmam gıderım baktırırım
ıyıde kardes arabayla ılgılı bı sorun degıl baktım oraları plastık lastıgın attıgı ufak cakıllar ıcınde ses yapıo yanı servıste yapılcak bsy yok aracın bu aracların genel sorunu olması gerekıo bunun ıcın bı onlem yok mu bn onu sormustum
arkadaşlar bu gun bıraz uğrastımda aracın tekerleklerinin üstleri yani davlumbazlar plastık ıslak suda alınan ufak taşlar plastığe carpıp ses yapıo acaba oraya siyah bı halıfıleks parcası yapıstırılsa sıcrayan taslar plastıge degılde halıflkse carpıp sesı kesme yaparmı bunun bı sorunu olur mu araca bunu merak edıyrm arkadaşlar
bence olmaz birincisi otoyolda yağmurda suya danayamaz düşer.. düşmezse iki ayda eskir. şehir içinde çamur bağlar düşer,temizliğide zor olur.
silikonla davlumbaza tutturamayız dımı bnde dusundum camur bagladıgında sorun olur dıe genelde tazzıklı suyla yıkatıom ama uzun yolda sürat yaptıgımda falan bu seferde ses falan yapabılır dımı ugultuya benzer
madem bu kadar kararlısın sadece plastik aksama tabaka oluşturacak şekilde silikon sür bakarsın ses yapmadığı gibi izalasyonda yapar bu halıflexden daha iyi