Arkadaşlar merhaba http://www.hepsiburada.com/liste/au...ctId=otctn11678&categoryId=20024881#Gorseller http://www.hepsiburada.com/liste/sp...uctId=otm13a005&categoryId=20024881#Gorseller Linkdeki ürünlerden kullandım belirteyim hepsiburada.dan almadım sadece örnek teşkil etsin diye aynı tip ürünlerden kullandım 6 ay demeden bırakın 6 ayı 1 ayı dolmadan bozulanlar elimde kalanlar oldu. Kimi güneşten dolayı cama yapışan vantuzu sapıttı bu konuda yardım edecek kimse var mıdır ? telefonumda GPS özelliği var kullanmak için böyle bir tutucuya ihtiyacım var nerdeyse 4-5 bu tip ürünlerden yedim 10 tl olsa ki birini kaliteli diye 15 e aldım çok para harcadım kullanıp memnun kalan şu marka iyi bundan al diyen arkadaşların tecrübesini ve tavsiyesini bekliyorum İyi forumlar...
Bim'in ürününü kullandım diyecektim ki, ikinci linkteki ürün bimde satılmıştı. Sadece 1 ay kalabildi elimde :RpS_laugh:
Merhaba; Ben de bu ürünlerin ticaretini yapıyorum. Şunu itiraf etmeliyimki evet bu ürünler dayanıklı değil. ortalama 3 ay ömrü var. Ayrıca yolda sallanır, ses yapar. Alacaksanız Made in Germany yani alman malı alın. ama piyasada malesef alman malı tutucu yok. Sadece HTC uyumlu bir tane bulup almıştım. Kendim bu ürünleri 7,50 TL ye satıyorum ve kendim de 2-3 ayda bir yenisini koyuyorum. Ya çin malı alıp 2-3 ayda bir değiştireceksiniz ya da bulmanız çok zor ki ben bile bulamadım, alman malı alacaksınız.
Keşke bulabilsek eğer sizinde elinize geçerse paylaşında adam gibi birşey alalım şimdi 10-15 tl verip yine parçalansın istemiyorum
Abi ben Mediamarkt tan aldım bi tutucu. 20 küsür TL para verdim ve gayet iyi bir kullanıma sahip. Özellikle uzun yoluluklarda takıyorum telefonu ister dik kullanıyorum ister yatay ve çok kullanışlı. Çok ta ucuza kaçmamak gerek bence. Ucuz etin yahnisi iyi olmazmış
Valla Gürcan şuan itibari ile bende dediğin gibi düşünüyorum marka model hatırlıyormusun ? bide Bahçelievlere yakın Mediamarkt varmı ki ?
Teşekkürler Haftasonu anca bakabilirim bizim servis E-5 istikametinden gittiği için oraya uğrayıp eve gitmek biraz ters olacak haftasonu bakarım artık
Merhaba bende telefon tutucu kullanıyorum size önereceğim şuanda da kullanıyorum zaten ızgaraya tutturulanlar var tavsiyem odur kullanıyorum bir problemim yok