Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

damlayan su

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda eyp tarafından 26 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. eyp

eyp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    89
    Ad Soyad:
    yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    arkadaşlar merhaba az önce arabamı park ettim giderken yerde birbirini takip eden damlalar gördüm galiba su damlası .arabanın parkına yakın bi yerde başlıyo altına kadar gidiyo aabayı geriye aldım geçtiği yerde gene damlalar var.daha önce böyle birşey olmadı.3 gün önce cam suyu koymuştum 1 şişe boşalttım ama hazne dolmadı yani motor kısmına baktığımda hazne dolu görünmüyor bende yeterli görerek 2.şişeyi boşaltmadım acaba damlama olayının cam suyuyla alakası olabilirmi yada hazne alttan sızdırıyor falanmı çatlak falanmı var.acaba neden?

2. 34 UJ 632

34 UJ 632 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kliman açıksa klimadan geliyor olabilir buda normaldir.

3. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Aynen katılıyorum klima suyudurhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

4. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    admirelerde arka sol tarafta galiba klima boruları geçen yağ değişiminde altına bakarken dikkatimi çekmişti, muhtemelen klimadır ancak bi bakmakta fayda var https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

5. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    evet kesinlikle klima suyudur çünkü bizde bunun için servise gitmiştik.

6. ebola32

ebola32 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    başımdan geçen bir olayı anlatayım. uzun bir yolculuktan sonra evime gelip parkettiğimde ön sağda su damladığını farkettim. eğilip baktım sağına soluna. birşey anlamadım ve hemen yakındaki sanayiye götürdüm ustaya gösterdim. lifte kaldırıp bakınca camdan akan suyun atıldığı tahliye kanalının yaprak v.s. ile dolduğu için suyu akıtamadığı ancak damla damla boşaldığını gördük. yolculukta silecek çalıştırıp camı temizlemiştim. meğer onun suyuymuş akan.

7. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    klima lar eve takılanlarda dahil bilirsiniz, bakır borusunun etrafı buz kaplar, buda kısa süre sonra veya klima kapatılınce erimeye başlar.

kaputu kaldırıp antifiriz kabı ve cam suyu kabını(önce ilave yapıp doldur)kontrol et..eksilme yoksa kesin klimadır.

motor olsa motor bloğunun çatlaması lazım veya başka borularda hasar olması lazım ki her durumda hararet göstergesi çoktan yanardı
    Düzenleyen : mdx78

Bu Sayfayı Paylaş