Merhabalar 2014 Moldel 1.2 İ20 Aracımın Fabrikasyon Daiichi Marka Double Ekranını Açılmıyor. Wince Ekranında Kalıyor. Bilgisayar Ekranı Gibi. Sanırım Yazılımsal Bir Sorun Var. Yazılım Atabilecek Olan Varmı yada Çözüm Önerisi Olan Rica Ediyorum.
Hocam yeni üye olduğunuzu da görmüş oldum , öncelikle hoş geldiniz diyelim , bu forumada 6-7 yıldır benzer sorunlar dile getiriliyor , arabanızdaki multimedya pek öyle kaliteli bir şey değil , bir çok üye arkadaş tarafından benzer sorunlar sürekli dile getiriliyor. Forumda aratırsanız aynı durumu yaşamış arkadaşların mesajlarına ulaşabilirsiniz. Bende de 2013 aynı araçtan var ancak multimedya yok. Bence öncelikle servise bir gösteriniz .
Üstad çok teşekkür ederim. Yani bir yazılım sorunu yüzünden 2 bin baska bir cihaza vermek doğru gelmiyor. yazılım bulamıyorum bu durumda çok tuhaf ne yapacağım bilmiyorum. çok teşekkür ederim. servisle telefonda görüştüm. 130 tl arza tespit ücreti artı parça yada yazılım ücreti dedi firmada bi tuhaf geldi bana anlayamadım
Haklısınız bu servislerde işler astarı yüzünden pahalı bir hal aldı , satıştan kazanamıyoruz bari servisten vuralım diyorlar. İki yıl önce Adana Ertuğrul Plazaya girdim , arka silecek gıcırdıyor deyince , aracı asansörle -1 e indiriyoruz arıza tesbiti yapıyoruz , sonra parça artı saatlik işçilik alıyoruz deyince , direkt Mersin tarafına gazladım. Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
Hyundai'ın bu durumlara acil çözüm bulması lazım bence özellekle forumda bakıyorum bu daiichi dediğimiz firma çok sıkıntılı herkes uzak durmalı ve Hyundai'ın tercihen bu şirketten kopması lazım bence