arkadaslar daiichi multımedya radyosu kilitlenen var mı . varsa neden kilitlenıyor ve cozumu nedır acaba?
Benim cihaz da Daiichi. GPS SD kart bozulduğu için cihazın her bölümünde kilitlenme ve donmalar meydana geldi. Kart 2 kez değiştirildi. Şu an takılma yok. Siz de GPS kartını çıkarıp bir bakın bakalım, donma, takılma vs olacak mı? Konu linki: https://www.hyundaiclubtr.com/konu/daiichi-navigasyon-hatasi.28787/
arabam daha yeni ocak ayında aldım kart hemen bozlulur mu bırde bunu sureklı guncellemem gerekıyor mu yanı navıgasyonun sınucta radyoyu etkıler mı
Arabanın yeni olmasıyla pek ilgisi yok. Benim araba da yeni ama; gps sd kart da durup dururken bozuldu. İkinci gönderilen kartı kullanmaya başlayınca cihazda kilitlenmeler meydana geldi. Siz GPS SD kartını bir çıkarın, sonra radyoyu, menüleri bir kurcalayın. Geçiş yapın, cihaz üzerinden telefon görüşmesi yapın. Kilitlenme olmadıysa büyük ihtimalle karttandır. Yoksa servise başvurursunuz. Güncellemeyi çok sık yapmak gerekmez sanırım. Türkiye haritaları yılda iki defa güncellense yeterli olur diye hatırlıyorum.
Merhaba. Yeni i20 elite otomatik aracımın radyosunda sorun yaşıyorum. 6 tane kayıtlı radyo kanalı var ve sadece ilk radyo frekansı olan 89.5 i çalıyor. Hatta onda da sadece gürültü doğru düzgün ses bile yok. Multimedia ekranındaki hangi tuşa basarsam basayım radyo frekansı değişmiyor. Dokunmatik algılamıyor bile çoğu kez. Arama yapamıyorum. Fm değiştiriyorum yine aynı. Bazende kayıtlı radyo kanallarını kendi kendine geziyor sırayla. Ayrıca otomatik arama tuşuna bastığımda ekranda intro yazısı çıkıyor frekansın üzerinde. Servisi aradım anlattım reset atın dediler. Onu da yaptım değişen birşey yok. İyice sinirim bozuldu. Yeni araç ve durduk yere neden böyle oldu anlamıyorum.
Ağustos ayında ix 35 aldım daiichi navigazsyon ve multimedya takıldı harita SD kart güncelleme yapmak istediğimde SD kart hata verdi, radyo ise zaman zaman kitleniyor. İlk güncelleme yapmada bozuldu. Bu markayı kullanmak isteyen varsa KESİNLİKLE UZAK DURSUN.
bende daiichi kullanıyorum ama çok memnunum bence genelleme yapmak doğru degil LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende i20 de kullanma fırsatı buldum , Hyundai nin bu markayı değiştirmesi iyi olur . Radyo yakalaması zayıf , ekran tepkisi ve grafik arayüzü keyifsiz , ses kalitesi vasat
Arkadaşlar Merhaba, Bendeki daiichi marka multimedya ekranında da dokunmatik algılamama problemi var. Ekranın neresine basarsam basayım her defasında sanki sağ alta basmışım gibi algılıyor. Son bir kaç gündür de ekran dokunmatiği hiç algılamıyor. Servise götürdüm cihazı söküp firmaya göndereceğiz, bir hafta on güne gelir dediler. Ama yine de cihazın sökülmesi ve 10 gün kadar o halde beklemek çok hoş olmayacak. Tavsiyesi olan, yardımcı olabilecek olan arkadaş var mı? Şimdiden teşekkürler. Selamlar
Dokunmatik sorunu yaşayan arkadaşlar için söylüyorum..Entegrelerde sorun var dediler söküp İstanbul a servise gönderdiler..Araç 15 gün öyle çirkin bi halde gezdi..Şimdi herhangi bir sorun yok..Çin malı dandik cihazları takıyorlar araçlara..Bi de buna 2000 lira fark istiyorlar..Sıfır aracın dokunmatiği 2 ay içinde böyle kolay bozulur ben ilk defa gördüm duydum..İnsanın çok canı sıkılıyor..Elimdeki telefon bundan ucuzdu 3 sene kullandım daha tek bir defa sorun yaşamadım...
Bence de çok can sıkıcı bir durum. Ben de bugün servise götüreceğim arabamı bakalım kaç güne tekrardan onarıp halledebilecekler. Umarım onarımdan sonra aynı hatayı tekrarlamaz.
Araclardaki Daiichi cihazların garantisi arabanın garantisi ile mi(5 yıl) bitiyor yoksa 2 yıl mı? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Kitapçıkta 2 yıl yazıyor doğru. Hyundai daiichi firmasıyla özel bir antlaşma yapmış olabilir mi acaba?
Merhaba, Ben de i20 sahibi oldum yeni. Araçta daiichi 2012-2014 model lcd ekran var. Dokunmatik hemen hemen hiç çalışmıyor. Doğal olarak cihaz üzerinde hiç bir işlem yapamıyorum. Böyle bir arabaya ve hyundai'ye hiç yakışmadı. Ekran işlemleri için manuel bir düğme koymamaları da çok saçma. Koydukları reset düğmesi hiç bir işe yaramıyor.
Style pan aldim multimedia icin 5500 lira ek ucret vermek yerine gidip navimex android 8 cekirdek 2gb ram multimedia taktirdim arka koltuk basliklarina da monitor baslik taktirdim hepsi 2000 lira ve canavar gibi android in ozgurlugunu nirvanada yasiyorum internet tv , fizy nin genis muzik yelpasesini , full hd klip film vsvsvs hepsi elimin altinda, igo primo, igo nextgen, google ve yandex navigasyon, sygic,ve navitel navigasyonlari da yukledim canim skldikca degistiriyorum siz eziyet cekiyorsunuz valla SM-A810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyi günler. kullandığınız navimex cihazın açılış süresi uzunmu, sonuçta android işletim sistemi kullanıyor. çaılışta kaldığı yerden devam edebilme özelliği varmı. dokunmatik tepkisi, program geçişleri vesaire. ve tabiki ses kalitesi. daiichi beş para etmiyor, onu herkes biliyor artık. navimexin ses kalitesi hakkında bilgi verebilirmisiniz.
Hocam 1.5 yil oldu ve hala super pisman olmadan aldigim bir cihaz oldu, acilis konusunda hic tereddut etmeyin cunku cihaz ko tagi kapatsaniz bile uyku modunda bekliyor kontagi acar acmaz cihaz acilma gibi bir sure gecirmiyor, direk kontakla beraber uyaniyor bu sayede acil bir kalkista cihazin acilisini bekliyeyim de geri gorus devreye girsin gibi bir muamma yok, goruntu kalitesi hd zaten, ses konusunda mukemmel otesi aracin kendi orj. Cihazindan daha kaliteli ses veriyor bir de android in nimetleri isin icine girince ince ayarlar vsvsvs ses sistemi takmis gibi tatmin ediyor.... Ayrica piyasada iki cesit cihaz var biri 4 cekirdek 1gb ram olan modeli, digeri ise 8 cekirdek 2 gb ram modeli benimki 2gb ramli olani ve simdiye kadar hic sorun yasatmadi cok memnunum hatta arka koktuklara da baslik taktirdim ondeki navimex e bagli ister ayri ayri kullaniyorsunuz isterseniz ondeki goruntuyu izleyebiliyorsunuz, cocugu olanlar icin cok iyi beni buyuk dertlerden kurtardi internet tv izleyebiliyirsunuz ben uzun yolda haberleri veya acikoturumlari aciyorum izleyemesem de sesi yetiyor internet radyo dinliyorum yok dagin basi radyo cekmiyor derdi yok igo dan tutun da here sygic e kadar tum navigasyonlar yuklu canli trafik bilgisi veriyor vsvsvsvsvs kisacasi kesinlikle tavsiye ederim SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi