mrb arkadaşlar, araç 2013 model i20.navigasyondaki güncellemeleri yapmama rağmen navi bazen kafayı yiyor.yol bulunamadı diyor, farklı yollar gösteriyor, bildiğim ana yolda yanlış yoldasınız diyor, yanlış yol tarifi yapıyor.bazen takılı kalıyor, açıp kapama gerekiyor.özellikle yanlış yol tarifi yüzünden çok çektim, hatta açmıyorum bile, eski usul tabelaları takip ediyorum. acaba üzerindeki yazılım yerine İGO filan yüklesek kabul eder mi?igonun araç için (sd kart) olanları var.deneyen var mı hiç?bizim naviler andorid tabanlı mı windows tabanlı mı bilen var mı?
Bu tip cihazlarda firmware genelde cihaza özeldir.farklı bir firmware bulmak zordur.muhtemelen basit bir linux arayüz kullanıyor.yabancı sitelerden bulunabilir.
işletim sistemi WinCE (microsoftun bu tip cihazlara yönelik geliştirdiği işletim sistemi).winceye program kurma konusunda internet araştırma yapabilirsiniz.ama cihazı konsoldan söküp pcye bağlamanız lazım
igo kurulum dosyalarını sd karta kopyalayıp navigasyonu çalışırın. size bir hata uyarısı vericek. ona tamam deyip taktığınız sd karttaki igo.exe dosyasına tıklayın. kurulumu yaptıktan sonra yeni navigasyonu kullanabilirsiniz. ben öyle yaptım en azından. ilk denemeniz ise farklı boş bir sd kartta igo dosyalarını kopyalayıp öyle deneyin derim.
15 gündür servisteydi..İstanbul a yolladılar arızası giderildi daha yeni takıldı..çok fazla performans beklemeyin