Arkadaşlar merhaba, İX35 için servis 1800 tl ye daiichi nevigasyon takıyor. Daha önceden cyclon kullandım çok başarısızdı. Daiichi için tavsiyelerinizi bekliyorum.
benim yegane tavsiyem iyi bir cep telefonu en güzel navigasyon aleti. aracın orjinal ses sisteminden vaz geçme hyundai nin kullandıgı bu tip cihazların bana sorar san hic birinin ses kalitesi iyi degil üstündeki orjinal ses kalitesinden ve radyo cekim kuvvetini ararsın gibi geliyor. tabi kişişel fikrim bende niyetlendim ama takılanlar daki sesi dinleyince vaz geçtim
Navigasyonu güzel fena değil. Eksileri ses çıkışı düşük geldi bana ikincisi de video da farklı formatları oynatamamasına uyuz oluyorum illa avi olacak bilgisayarda çeviriyorum bazen avi yi de okumuyor accent blue da kullanıyorum
640X480 çözünürlükte mp4,mpeg vb formatları gösterir.ben kullanıyorum gayet te memnunun tek eksiği navigasyonun sesle kontrolu
Eğer arkadaşın dediği gibi ses kalitesini etkiliyorsa; bir adet Smartphone bir adet ücretsiz Yandex Navi programı olursa on numara işini görür. Beni Çayırova'dan Çengelköy'de ki işime normal şartlarda 1 saat 15 dakika olan yolu sıkışık trafikte alternatif yolları kullanarak 40 dk. da götürdüğü için internet iletişim adresine bi teşekkür yazısı yazmışlığım vardır.
Ben Daiichi den memnunun ama 1800 edermi orasını bilmem. bu konular Adem abinin uzmanlık alanı. Onunla bir konuş derim.
Daha önce navigasyon kullanmadım ama Yeni i20'de ki daiichi hakkında şunu söyleyebilirim. Gerek ses çıkışı radyo vs gerek telefon görüşmeleri gayet iyi. Dokunmatiği bir cep telefonu gibi değil az sert basmak gerekiyor. haritada güzel sıkıntı yok. biraz daha sezgisel olsa iyiymiş.
Aynı sorunun accent blue için olanını da ben merak ediyorum. GPS anteni acaba direklerin içinde filan mı?
Ben sorun antendedir diye yazmıştım, fakat bende sorun Navigasyon cihazın GPS anten girişi somun gevşemiş, bağlantı somununu sıktım sorun çözüldü. not: Amerikada satılanlarda tavan anteni var ( köpek balğı) radyo ve GPS anteni orada. bizimkiler araç ön camın tavanın orada bir yerdedir.