Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

daha önce hiç BLOW OFF VALVE taktırdınız

'Motor Modifiyesi' forumunda azizerkut tarafından 20 Kasım 2008 tarihinde açılan konu

1. azizerkut

azizerkut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    aracıma BLOW OFF VALVE taktırmayı düşünüyorum daha önce taktıran varmı aceba varsa yorumlarını bekliyorum eğer o da ne diyorsanız ayrıntılı bilgi burada

2. mgk19

mgk19 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Gökhan Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    öncelikle merhaba, adanalı olarak çoğalıyoruzhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif.blow-off taktırmanız için aracınızda turbo olması gerekir buda aracınızdaolmadığından bu uygulama yapılamaz.
    Düzenleyen : mgk19

3. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    +1

4. Piyanistce

Piyanistce Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    102
    Ad Soyad:
    Çağlar ERTORUN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Bayon 1.4 MPI BC3 CUV (2021-202x)
    valla arkadaşım önce turbo taktırman gerekiyor ve bizim motorlar uyum gösterirmi bilmiyorum bir de turbo le aşırı beslemeden problem çıkmasın

5. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Elektronik blow of'lar var.Bursada 400ytl.İstersen temin edebiliriz.Yanlış şunu söliyeyim turbolu aracın yerine tutmaz.

6. Misafir

Misafir Guest

aracınızın turbolu olması lazım illa taktırcam derseniz bu araca çok pahalıya mal olur turbolu bi araç alıp takmanız daha mantıklı isteyen olursa benim blow off hala satılık

7. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Gözden kaçırdın heralde.Artık elektronik çuflar var.İlla turbolu olması gerekmiyor aracının.

1 beyin 2 tanede ses çıkartan ünitesi var.bunun yanındada gaz pedalının altına monte edilen bi büton var.Montajı çok basit ve kolay.ses çıkartan 2 tane malzemeyi aracın içinden kaputa geçirip oraya sabitleniyo.Beyini içeri koyarsınız koltuk altına falan.Sigorta kutusundadan oraya bi 12v çekip bütonuda gaz pedalının altına sabitlediğinizde olay bitiyor.Gerçek blow of gibi çufff lamasada turbosuz araçlarında bu sistemi isteyenler için tek yol bu malasef.Dediğim gibi Bursada 400ytl sadece biyerde satılıyor.

Bu Sayfayı Paylaş