arkadaşlar digital klimanın ısı ayar kumandası calışmıyo otomatiğe yada manuele alamıyorum 23 derece sabit kaldı neden olabilir.
Bu dijital klima çok faydalı ama bazen bu tür sorunlar çıkartabiliyor.Benim araçta da son zamanlarda bir iki kez kısa süreli takılma yaptı.Düzelir diye düşünüyorum.Düzelmezse servise bir gösterin.Nerede elektronik,dijital bir şey varsa mutlaka bir gün bozulur.
aktif olarak dijital kullanıyorum şu an. ayrıca çokça da manuel ve dijital kullanan arkadaşım var sonuç olarak mod değişimi aynı yolla yapılıyor Düzenleyen : ultraviolet
selamlar herkeze ben yeni era styl aldım bence dijital en iyisi sen bir servise danış istersen ultraviolete katılmıyorum manuel klima ile dijital klima arasında dalar kadar fark var bencetabi serkezin zevkleri farklı sonuçta hepsinin görevi aynı mesele tercihte ama bence dijital herzaman
önemli olan mod değişimi değil, ısı ayarıdır. dijital olmayan bir klimada böyle bir şansınız yok. o hangi ısıya ayarlanmışsa ona gider. oysa dijitalllerde istediğin ve konforlu bulduğun her ısıya ayarlayabilirsin. Era dijital klimadaki AUTO ayarı ise zaten ciddi bir keyiftir. Tavsiye ederim. istediğiniz ısı ile içerideki ısıyı karşılaştırarak önce o ısıya ulaşmaya çalışır debi ve mod ayarını ona göre yapar, o ısıya ulaştığında ise debiyi düşürerek ve modu farklılaştırarak size ciddi bir konfor sunar. deneyin..
mutlaka servise gidin. sizin müdahale ile düzeltebileceğiniz bir durum olacağını sanmam.. klima merkezi ile ilgili ciddi bir problemde olabilir , basit bir yazılım hatası yada sadece o düğmede bir hatada olabilir. Diziyle (farkında olmadan ) vurarak o düğmeyi bozanları çokça gördüm... Düzenleyen : orca_as
gideceğim inşallah bi fırsatım olsa ahhh birde sadece ısı ayar dügmesi bozuk anladığım kadarıyla. yerinden çıkmış gibi biraz
resimde eklediğim digital klimanın iç konsolda bulunan kısmı bende arızalı olan ısı ayar kısmı bu parçayı serviste veya aşka yerde bulabilirmiyim fiyat olarak bilgisi olan var mı acaba cevaplarınız için şimdiden sağolun arkadaşlar........
yok arkadaş açtık baktık elektronikçi ustayla kopan lehimleri yeniledik ama sanırım benden önce kullanan arkadaş diziyle falan çarpıp kırmış o düğmenin ana kartta olduğu yeri sallanıyo bildiğin allahtan 23 derecede kalmış yoksa bu havada arabaya hiç binilmezdi.