fiat orjinal hi-fi sistem sonradan taktırdığım multimedya sistemi ile çalışmayınca farklı arayışlara girdik. çok yakın bir arkadaşımın yardımı ile hem bagajda çok yer kaplamayacak, hem de çok göze batmayacak bir sistem kurduk. kullandığım bass, jbl'in slim serisinden, derinlik 10 cm bu işlem için gerekenler; öncelikle kalıbı çıkarmak için arkadaşım deneysel bir yöntemle un - nişasta ve tutkal ile bir hamur hazırlayıp sağ çamurluğun oranın kalıbını çıkarmak istedi ama ne yazıkki istediği gibi olmadı; sonra baktı olacak gibi değil, istemeye istemeye direkt bagaja fiberi döşeyip kalıbını çıkardı (kullanılan araç benim değil ) bir sonraki aşama bass için çerçeve kesiliyor; kesilmiş hali; kalıbın üstüne yerleşti; sık dokuma kumaş ile şekil veriliyor; sonrası verdik epoksi yapıştırıcısını (sanki ordaymışım gibi ) kabul ediyorum pek teknolojik gözükmüyor ama hava çıkışı için arkadaşımın çözümü macunlama işlemi ilk testler zımparalıyoruz döşeme kumaşı kaplanıyor bassı takalım son olarak denemeler araç üzerine montajı
güzel olmuş işçilik güzel bende düşünüyordum böyle bi işlem ama bu kalıbı nasıl yaptıklarını bilmiyordum güzel çalışma.