Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

CRDİ yakıt problemi!!!!

'Accent Forum - Club' forumunda Mustafa Şengil tarafından 15 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. Mustafa Şengil

Mustafa Şengil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    41
    Ad Soyad:
    Mustafa Şengil
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    arkadaşlar forumda gezinirken dizel araçların deposundaki boyanın sökülmesinden dolayı birçok arkadaşın problem yaşadığını okudum! ve yüksek maliyetler harcayarak bu problemi çözmüş birçok arkadaş! ben bu konuda birsoru ortaya atmak istiyorum: dizel araçlara koyulan yakıt katkısının araçların deposundaki boyayı söktüğü dolayısıyla kullanıcılara uzun vadede yajkıt problemleri yaşattığını duymuştum. bu konuda bir fikri olan varmı? carbon clean bor pover gibi işlemler bu sıkıntıları yapıyomu gerçekten? maksat tecrübeler paylaşılsın...

2. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    carbon clean ve bor power işlemlerinin yakıt deposuyla alakası yok bildiğim kadarıyla, onlar motora uygulanan işlemler, yakıt katkıları için bişey söyleyemicem ama zaten deponun içinin boyanması mantıklı bir iş değil, ne yaparsanız yapın o boya mutlaka kalkacaktır birgün, zaten boyalı depoları değiştiren servis içi boyasız depo takıyo, benim admirede 45.000km de değişmiş depo, şuanki depomun içi boyasız, sorun yok çok şükür.

3. KH240

KH240 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    merhaba arkadasım benim sorunumda depodaki boyaydı mazot deposundaki filitre ayda tıkanma yapıyordu sorunu bipazar gününde 5 lt tiner ve yıkamacılardaki tazikli su tabancasıyla cözdüm depoyu aracınaldından söktüm 2 adet somun tutuyor ve tinerin yarısını mazot deposuna boşaltım acık olan delikleri tıkadım depoyu calkaladım ters cevirdim beklettim tineri dökdüm sonra tazikli tabancayla yıkadık sıcak su ile köpüklü su doldurdum calkaladım boşaltım tekrar tinerle calkaladım salladım sağa sola sıcak suyla tekrar yıkadım sonra hava ile depoyu kuruladım boşaltığım mazotu tülle süzerek depoya tekrar bosalttım ve 6 aydır hiç sorun yasamadım bana toplam maliyeti 20 tl ve pazar günü 1 saatimi harcadım

4. cemalettin_34

cemalettin_34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bende aracımda aynı sorunu yaşadım. Servisten aldığım temizleyici ve katkı maddesi vardı. Hangisini önce koydum bilmiyorum biri hala rabada duruyor 6 aydır. Katkıyı koydum, depoyu fulleyip yola çıktım. Aradan 2 saat geçti ki araba stop etti. Biraz bekledikten sonra çalıştı 5 dk gitmeden yine stop etti. Böyle 20-25 kere stop ederek mertere servise geldim. Bana da depodaki boya sökülmüş vs. dediler. Sonra depoyu boşaltıp temizlediler ve arabayı geri verdiler. Şimdilik bir sorun yaşamıyorum, inşallah yaşatmaz bir daha aynı sorunu.

Bu Sayfayı Paylaş