Arkadaslar merhaba kisira bakmayin cahilligime verin yeni i 20 crdi aracta turbo var mi ? Birkac yerde yok diye okudum kafam karisti ! Her dizel arac turbolumudur? Ilk defa dizel kullaniyorum... LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saolun hocam tesekkurler kafama bugunden beri takilan buyuk bir sorun du aydinlattiniz tesekkurler LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne güzel, crdi'de turbo yok diyen kişilerin hiçbir sözüne güvenmeyeceğinizi böylece görmüş oldunuz. her dizel turbo değildir. ama hyundai binek araçlarda her dizel turboludur.
Belli bir modele kadar H100 minibüs ve kamyonet turbosuz 2.5 dizeldi. Fakat bahsettiğim 1998 model sonrasında tci motor a geçti sonrasında crdi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaslar era 1.5 dizel sanzimanin ustunden pembe bir sivi geliyor muhtemel antifiriz kaciriyor göremedim neredendir 2011
Tesekkurler hepinize dizel sistemini yeni yeni ogreniyorum ve aldigimdan beri yaklasik 1 haftadir soylendigi gibi turbo sagligi icin hareket etmeden bir sure bekleme uzun yoldan sonra birkac dakika bekleme vsvsvs yapiyorken turbo yok soylemini gorunce okadar seyi bosuna mi yaptim diye sordum kendime LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi