Herkese selamlar. Aracım 2012 model i30 dizel otomatik elite paket. 230 bin km'de. 6 aydır uğraştığım usta usta gezdiğim ancak çözüm bulunamayan sorunum var. Aracımda 1600 ve 3100 devirlerde (tam bu devirlerde ve tüm viteslerde. Araç P konumundayken yani dururken dahil.)titreme oluyor. Pedal yüzeyinden hissediyorum arabanın kasasında değil titreme. 1500-1600 devirde daha hafif. (Dönüşlerde daha fazla hissediliyor.) 3100 devirde ise araba resmen zangırdıyor. Sanki kendini kasıyor , ama 3.200 devire çıkınca rahatlıyor. 3 usta gezdim. 1 tanesi bir şey diyemedi. 2 tanesi şanzıman dedi. Yetkili servis araba kazalı motor kasıntılı çalışıyor motor inecek dedi. Şanzımancıya gittim şanzımandan değil dedi. Oto elektrikçiye gittim. Klimacıya gittim. Rotçuya gittim. En son egsozcuya gittim egsozu komple devre dışı bırakıp denedik gene aynı. Bu süreçte 30 bin lira civarı para harcadım. Motor kulaklarını serviste orijinalleri ile değiştirttim. Sağ AKS değiştirmiştim daha önce orijinal değil takılan parça, tek şüphe ettiğim o var ama araç durduğu yerde N konumunda boştayken de var bu sorun. AKS hareket ederken devreye giriyor sonuçta Bu arada Bursa'da yaşıyorum. Tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
merhaba, dizel motorlu araçların bu gibi stabil devir aralığındaki vibrasyonu için öncelikle enjektörlere bakılması gerekiyor. ilk olarak enjektör kodlamaları doğru mu bunu kontrol ettirin. sonrsında hepsine bir enektörün kodunu girip vibrasyonda bir değişiklik var mı bu kontrol edilmeli. eğer değişiklik varsa enjektör temizliği/revizyonu yapılabilir.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Ancak şu sebepten enjektörden olmadığını düşünmekteyim. Mesela dümdüz gidiyorum 1500-1600 devirde bu titremeyi yaşadığım sırada direksiyonu hafif sağa çevirdiğimde titreme artıyor. Sanki iki metal birbirini sıkıştırıyor ya da sürtüyor gibi. Hissettiğim titreme tam olarak titreme de değil zaten zangırdıyor ama ses yok pedal yüzeyinden kasıntı hissediyorum.
Motorun kaput içi hareketlerine bağlı olsa devirden bağımsız olurdu. Motorunuz krankı balans ve vibrasyon önleyici bir mekanizmaya sahip değil. Bu gibi motorlarda ara devirlerdeki vibrasyonlar pistonlar arasındaki afr farklarından kaynaklıdır, sizin sebebiniz teknik bu detay karşısında çok mantıklı kalmıyor. Dediğim gibi enjektör olma ihtimali yüksek, değerlendirmesi önerdiğim yönetemle bedava. 30.000 TL harcamışsınız zaten. Eğer enjektör değilse iş hava kısmına yani valflerinize kayar. Sonrası ise daha ağır ve kötü mekanik senaryolar. Krank, volan v.b.