Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

crdi hararet

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda crdi tarafından 28 Ağustos 2008 tarihinde açılan konu

1. crdi

crdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar 2003 model hyundai accent admire dizel aracım var.yeni tatilden geldim.tatilde sürekli yokuşlarda hararet yükseldi.serviste radyatörün değişmesi gerektiği söylendi.kendim sadece antifirizini değiştirdim düzeldi.kaz dağlarında aracı çok zorladım hararet göstergesi orta çizgiyi geçmedi.bilgilerinize.

2. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    hyundaıler bakımlı oldukları sürece kesinlikle hararet yapmazlar.istersen 50 derece sıcakta kmlerce yokuş tırman yinede hararet göstergesi yerinden oynamaz.

3. musti1633

musti1633 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Servisten servise fark işte https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

4. accent2004

accent2004 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    belkide antifrizin noksandı

5. GhosTon

GhosTon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arada olması normaldir hiç de olmazsa şaşırılır sorunun düzeldiysen bi 3-5 sene daha bişey olmaz :D

servisler her zaman en iyisi için ugrasır belki radyatöründe bi sorun vardır. değiştirildiği zaman tekrarlama olasılıgı düşer...
    Düzenleyen : GhosTon

6. dolaposman

dolaposman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar forumda yeniyim.Ama 1 senede 70000 km yaptım dizel accentle.Çok cefakar arabadır.İki kronik sorunu vardır.Mazot depo kaplaması dökülüp mazot pompasını tıkar ve zamanla kesiklik yapar araç.Diğeri ise yüksek hızlarda radyatör kazanı soğutmaya yetiştiremez ve hararet yükselir.160-170 kmde hararet çıkar 180de dahada yükselir ama 150 kmde normale düşer hararet.Tabi bu deneme ağustos sıcağında yapılmıştır.Servis şefinlede bilgi alışverişinde de aynı kronikleri oda saymıştır.Onun harisinde yokuşta yükte kolay kolay araç şişmez çünkü gücü gayet iyidir motorun.

7. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    söylediklerin 2006 admire crdi için galiba...

ayrıca hyundaıler her hangi bir arızaları yoksa en zor şartlarda ve en yüksek hızlarda bile hararet yapmazlar

8. dolaposman

dolaposman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Evet 2006 idi kullandığım araç.Geçenlerde yeğenimede 2006 aldık 63000 kmde.60000 bakımında depo değişmiş garantiden ve 180-190a çıktığımda hararet yükseliyo dedi.Çünkü aynını onada söylemiştim.Ama performans harika.

9. HuSeYiN©Є

HuSeYiN©Є Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    2003 model Accnet Admire araç için antifriz tavsiye eder misiniz?

10. Cengiz Yüksel

Cengiz Yüksel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Petrol Ofisi nin antifrizi iyidir

Bu Sayfayı Paylaş