selam arkadaşlar geçn hafta 2011 model crdi motorlu h100 kamyonet aldık.fakat yeni diyemi anlayamadım yakıt fazla geldi bilgisi olan varmı acaba
Fazla Falan Yakmıyor Sizin Eskisi TCİ Dı.. 94 Bg Olanı Bu CRDİ Olanlar Yeni Nesil Yakıt Sistemine Sahip Ve 125 Bg Güce Sahip.. CRDİ TCİ H100 Den 1.5-2 Litre Daha Az Yakacaktır.. Araç Daha Çok Yeni Şöyle Bir 1000 Km Geçsin Kendine Gelsin Bir Motor
walla eger çok yakarsa hapı yuttuk. ama yok eger az yakarsa güzelll. fakat burdan arkadaşları bilgilendirmek istiyorum. hyundai gelişen teknolojileri kullanmaktansa nedense bu crdi h100 lerin iç plastik kısmında 2.nci kaliteye düşürmüşler aracı.en basitini söyleyimm cam açma düğmelerinde aydınlatma vardı bu yenilerinde yokkkkk.
bu aracın farlarına ve sislerine xenon takmayı düşünüyorum elektrik deverelerine sıkıntı verirmi acaba
Ne kadar yakıyor acaba?bizde yeni almayı düşünüyoruzda...Yakıtı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.bizdeki tci çok yakıyor.
Temiz 2.el uygun fiyatlı bulamaz isem, Bu yeni nesil h100 çift kabin klimalı modelden bende almayı düşünüyorum 65 lt lik bir depo ile ne kadar km, yapıyor bilgisi olan arkadaşımız var mı. ?
araç daha yeni 5.000 fln yapın değerler yerine oturur.ben starexi ilk aldığımda 1 depoyla 400 km yaptım.ki galeride 1 depoyla 650 km rahat yaparsın demişlerdi.ulan ne aldık biz dedim.ama motor kurum bağlayınca 1 depoyla 720 km bile gördüm