Merhaba arkadaşlar.2003 Model hyundai accent crdi'mi sattım 2009 model 1.5 crdi team aldım.1.4 ile arasında kararsız kaldım fakat test sürüşünde gerçek ortaya çıktı.1.5'de performans müthiş.İzlenimlerim ses oldukça az, alt devirlerde bile vites değiştirmeden ivmelenme çok iyi.Sıfır erada el freni telinde boşluk var.El freni yarıya gelince tutuyor.Hyundai'nin kontrolörleri buna bakmıyor mu acaba.Cam kaldırma butonlarının sadece birinin ışığı yanıyor diğerlerinde yanmıyor.Oda sadece şoför tarafı.Geri vitese çok zor geçiyor.Kitapçığında da yazıyor.Hiçbir arabamda böyle birşey görmedim.Bayii de zamanla düzelenceğini söyledi. Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.Tşk.
Eski aracınızı alana hayırlı olsun, sizede yeni aracınız hayırlı ve uğurlu olsun. Bildiğim kadarıyla son model Era modellerinde cam düğmelerinin sadece bir tanesinde ışık mevcut. Keşke aracınızı teslim almadan önce lastiklerini değiştirseydiniz, o zaman araçtan çok daha memnun kalırdınız... Allah kaza ve beladan korusun...
öncelikle aracın hayırlı olsun.bendede dizel era var çok memnunum.el freni bende de öyleydi,serviste yıllık bakımda söylemeden ayar çekmişler.benim bildiğim yeni araçlarda el freni yukarda tutuyor.cam ledleri ise 2007 modellerden sonra ledlerin sadece birisi yanıyor.vites te kemikli olduğu için ilk başlarda zorlanabilirsin ama sonrasında geçiyo.dahada yumuşuyor.ama yinede kemikli diğer accentler gibi yağ gibi geçmesini bekleme:
Aracın hayırlı olsun tekerine taş değmesin. Geri vites düzelmeyecek hep öyle kalacak düzelse 3 senede benimki düzelirdi. Geriye doğru bastırırken debriyajdan ayağını çok hafif çek giriyor o zaman.
Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın. Bende ilk aldığımda geri vitese geçirirken zorlanıyordum.Gerçektende şimdi ilk denememde geçiyor. Hyundai nin bu araçla ilgili nadiren verdiği doğru bir bilgidir...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif Eğer herhangi bir hyundai servisi ile aranız iyiyse cam açma kapama butonlarındaki ışıklandırma 1 saatlik işlemdir. Tesisat hazır. Sadece LED ler ve 12 Voltu 9 volta düşürecek dirençler lehimlenip yerine yerleştirilecek... Düzenleyen : raven
hayırlı olsun. güle güle kullanın. ben de alalı 1 hafta oldu. söylediklerini aynen ben de gözlemledim. el frenini baya çekmek lazım. en zorlandığım husus, geri vites. hatta bi kere rampada geri giderken, vitesten çıktı öne gitmeye başladı onun dışında ses falan hiç yok şimdilik. bir de bu halı paspas çok çamur oluyor. benzin 100 ltde 13.5 --- 16.5 seviyelerinde gidip geliyor. genel olarak memnunum bunlara karşın.
geri vites bir zaman sonra kuş gibi olur hiç merak etme.el frenni boşluğu derken?ayrındanmı bahsediyorsun
benimki ne zaman kuş gibi olur acaba daha kaç km yapmam lazım şu anda 3 yıl dolmak üzere ve 30 binlerdeyim..
Benim aracı aldığım bayi(adını söylemek istemiyorum. Antalya Cangarlarhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley16.gif) kilitli amortisörden çıkan ses için yeni araba sesi dedi. Sen inanma. Anlıyorsan araçtan bastır sorun var diye. Yoksa benim gibi 3000 km kilitli amortisörle gezersin. Ayrıca daha görmediğin çok şey göreceksin zamanla. Özellikle servislerde...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
debriyajın normalden daha altta kavrıyorsa hiç bir zaman düzelmez,ama ayarı normalse serçe parmağınla geçirirsin.benim ilk 5 bin kmde çok sertti şu an üflediğin an geçiyor