https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ndai-coupe-2.0-192-bin-km-de-1272278599/detay ilandaki arabayı almayı düşünüyorum, sizce alınır mı? alırsam lpg taktırmamda bir problem çıkar mı?
Hocam @MSC tabi mutlaka eksilerini fazla görüyordur , aracın yeni boyalı olması boya bozulmasından eskimesindense iyi olmuş boyanması. Ancak yürüyen , motor nasıl bir sıkıntı yaratır , parça tedariki kolay mı .. bütün bunları düşünmeniz gerekir , sanırım genç bir arkadaşsınız ve size dış görünüm çekici geldi , hakkında hayırlısı.
evet baya genç sayılırım 21 yaşındayım 250 300k arası coupe öncelikli bireysel araba bakıyorum dış görünüşü hoşuma gitti kozmetiği vs. temizdi o yüzden zaten bilgi alırım diye buraya yazmak istedim
galerilerden bu tip spor arabalara bakmayın bence. bu araba kötü toparlanmış, iyi yaşlı spor araba galeriye düşmez.
Çok dökük görünüyor. Bu aracın motor-mekanik parçalarını bir nebze bulursunuz ancak kaporta, iç-dış trim, far vs. parçalarını bulmakta zorlanırsınız. 200-300.000 TL bütçeye araç alacaksanız görüntüden ziyade size daha az sorun çıkaracak araç baksanız daha iyi olur.