aslında çok üzücü bir durum. o dangalak corvette değil yaşayan bir varlığa da çarpabilirdi -ki çarpmadığı malummu acaba örnek kalkavan kardeşler ve cadde soytarıları.
Yazık olmuş corvette e .. bu arada bundan 2 yıl öncesine kadar bende şahin 1.6 i.e 96 ps kullanıyordum emin olun hyundai nin çoğu aracından iyi yol tutuyo era ile savrulduğum gibi her günki girdiğim virajda savurmuyodu en azından excel vs olsun yetişemiyodu 4. vitesde 5 kişi artı bagaj full transporterden yol istiyoduk 180 ile artı tek elle demek istediğim araca değil içindeki eşşeğe yorum yapılmalı ki o eşşek corvette tede olabilirdi saygılar ..
Tabi hocam , gecersin , gidersin daha iyi yol tutarsin... Transporterda 1.9 86 Hp dir. 2 ton araba.. Sahin de 800 kg var yok. Arkada diferansiyelden baska bir yuk dagilimi bulunmayan Kus serisi. En son beni gecmeye calisan bir sahin gecemeyecegini anlayinca arkama yapisarak taciz etmeye kalkti ve arka tamponuma etiket olmustu... HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bende eski doğan slx 1.6 kullanıcısıyım şimdiye kadar kuş serisinden hariç kimseden yol istediğimi hatırlamıyorum, istediysemde nadir olduğu için hatırlamıyorum genelde sağ şeritte giderdim çünki 120 km hızdan sonra ben istemesemde araç kendiliğinden sağ şeride geçiyordu
Benim ilk aracımı 97 senesinde aldığım 92 model Lada samaraydı.Amasranın o virajlı dik rampalarında bir tane sahin veya doğan geçemezdi.Kaldıki Hyundailere kafa tutabilsin.Tabi arada bir hararet olayını saymazsak :RpS_rolleyes:İkinci arabamda Sahindi.Virajlarda önü nasıl kaydığını çok iyi biliyorum.Admiremde Amasranın çıkısında uzun dik bir rampada 170 yaptım doğanla bunu düz yolda bile yapılamaz.